2777
2789

همچین میگن نه انگار طرف زامبیه ،،، من مجردم بعضا خاستگار مطلقه داشتم واسم مهم نبوده ،ودلیلی به بد بودن طرف نیست ،الان شما مشکلی چیزی داری که جدا شدی ؟ خب اونم مثل شما دو تا آدم درست تو موقعیت اشتباه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خودتو گول میزنید پسرهای الان همشون رابطه جنسی رو تجربه کردن حداقل بالا۷۰درصد جامعه .

این آقا حداقلش با محرم‌خودش رابطه داشته

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
همچین میگن نه انگار طرف زامبیه ،،، من مجردم بعضا خاستگار مطلقه داشتم واسم مهم نبوده ،ودلیلی به بد بو ...

عزیزم اصلا بحث زامبی بودن نیست سر خیلی چیزا ممکنه به مشکل بخورن ممکنم هست نخورن

مثلا اینکه اون اقا یکبار عروسی‌گرفته و دیگه ذوقشو نداره ولی خانوما از بچگی ذوق عروس شدن دارن

اون اقا یکبار رابطه رو تجربه کرده ولی این خانوم نه و ممکنه توقعات و تصوراتشون یکی نباشه

اطرافیان اون اقا ممکنه طول بکشه تا به حضور این خانوم عادت کنن شاید بارها در حضورش از همسر سابق اقا حرف بزنن و خانوم اذیت شه و خیلی موردهای دیگه

نکن اینکار رو اون آقا باید بره یکی هم شرایطش رو پیدا کنه و شما هم عقد کردی ازدواج که نکردی ....اگر ر ...

مناسب بودن و نبودن یه شخص به رابطه کامل یا نصفه و نیمه اش نیست

به شخصیت و فرهنگ و عقایدش هست.

حالا باز خوبه اون آقا همسر شرعی داشته الان که بیشتر از ۸۰.  ۹۰.  درصد پسرا رابطه کامل رو تجربه دارن بدون عقد

عزیزم اصلا بحث زامبی بودن نیست سر خیلی چیزا ممکنه به مشکل بخورن ممکنم هست نخورنمثلا اینکه اون اقا یک ...

خب این خانم هم ازدواج کرده بوده. درسته عقد بودن ولی اگه به این حرفای خاله زنکی فامیل بخواد فکر کنه که تو فامیل خودش هم هستن کسانی که شوهر آینده اسی رو بیان با نامزد قبلیش مقایسه کنن.

مناسب بودن و نبودن یه شخص به رابطه کامل یا نصفه و نیمه اش نیستبه شخصیت و فرهنگ و عقایدش هست.حالا باز ...

عزیزم این ها که میگی خیلی درسته . منم دوست دارم اینجوری باشه ..ولی متاسفانه من دارم حقیقت جامعه رو میگم ..میدونم درست نیست ولی یک حقیقت تلخ برای ما خانم هاست

عزیزم اصلا بحث زامبی بودن نیست سر خیلی چیزا ممکنه به مشکل بخورن ممکنم هست نخورنمثلا اینکه اون اقا یک ...

اینکه میگین قراره راجب زن سابق طرف حرف بزنن و حالا مثلاً مقایسه بشن جالبه ،چون خود خانم قراره شوهر سابقش و با این آقا تو هر موقعیتی مقایسه کنه و بعضا تو بحثا حرفش و پیش بکشه ،،، راجب رابطه ج دیگه دوست عزیز با خودمون حداقل صادق باشیم کلی تاپیک میزنن دخترای همین سایت که نکنه حامله باشم در حالی مجرده ،بعد با این اوصاف پسرا حضرت عیسی میشن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خب این خانم هم ازدواج کرده بوده. درسته عقد بودن ولی اگه به این حرفای خاله زنکی فامیل بخواد فکر کنه ک ...

شما خودتون وقتی عقد بودین رفت و امد و معاشرتتون با الان یکی بود؟عقد کرده باشی خب رفت و امد کمتره به نسبت ولی اینکه چندسال با یکی زندگی‌کنی بیشتر دیده میشی باهاش طبیعتا و خواه ناخواه مقایسه میشی 

بحث رابطه داشتن این اقا نیست چون الان بیشتر پسرای مجرد تجربه رو دارن ایشون که متاهل بودن

اون اقا اگر از نظر روانی و عقاید و شخصیت باید سنجید

باید دلیل جدایی‌شون رو فهمید که چرا جدا شدن ایا مشکلی دارن؟
رابطه داشتن و نداشتن الان ملاک نیست 

چجوری خانواده رو راضی کردین؟

من به آقا گفتم به هیچ عنوان به کسی نگو قبلا ازدواج کردی

روز اول که قرار خواستگاری رسمی بود و باهم رفتیم داخل اتاق مادرم رو صداکرد و گفت با عرض معذرت از شما باید در مورد مساله مهمی با مادرت حرف بزنم و یهو همه چیز رو به مامانم گفت

گفتش نمیخوام چیزی رو مخفی کنم چون نه گناهی کردم و نه قراره مخفی کنم از شما چیزی رو . شاید این گذشته من برای مادرت قابل قبول نباشه. مادرم از صداقتش خیلی خوشش اومد و اینکه در موردش تحقیق کرد جز خوبی نشنید . چند ماه نامزد بودیم که همو بشناسیم و همه خانوادم  بیشتر از من اونو دوس داشتن