2777
2789
شما خودتون وقتی عقد بودین رفت و امد و معاشرتتون با الان یکی بود؟عقد کرده باشی خب رفت و امد کمتره به ...

من به این چیزا اهمیتی ندادم که الان ۲تا بچه دارم از مردی که قبل از ازدواج با من یک ازدواج ناموفق داشت.

آره خب منم چندبار شنیدم که یکی میخواست به من بفهمونه که همسرم قبلا ازدواج کرده چون من مجرد بودم فکر می‌کرد من از گذشته آقا خبر ندارم ولی واقعا اون آدم و حرفاش هیچ ارزشی برام نداشتن

اینکه میگین قراره راجب زن سابق طرف حرف بزنن و حالا مثلاً مقایسه بشن جالبه ،چون خود خانم قراره شوهر س ...

خب خود این خانومم مقایسه میکنه شرایط بدترم میشه من با توجه به تاپیکای نینی سایت نظر ندادم با توجه به حرف استارتر‌گفتم.. من فکرمیکنم این مدلی اوضاع سخته یعنی حداقل برای من اینطوریه ..

و اینکه ببین هیچکس از فامیل نمیاد جلوی یه مرد بگه شوهر قبلی زنت فلان بود ولی خیلیا از روی بدجنسی هم ک شده میان میگن زن قبلی شوهرت فلان بود و برای یه زن فکرمیکنم سحت باشه که دائم بخواد این کلمه ی "زن قبلی شوهرت" رو بشنوه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به این چیزا اهمیتی ندادم که الان ۲تا بچه دارم از مردی که قبل از ازدواج با من یک ازدواج ناموفق داش ...

خب عزیزدلم همه که یه مدلی نیستن منم همینو میگم ادم بدجنس زیاده به اون خانومم گفتم که هیچکس نمیاد به یه مرد درمورد شوهرقبلی زنش حرف بزنه ولی مردم آزارها میان میگن که آره زن قبلی فلان بود بهمان بود 

خداروشکر که ازدواج شما موفق بوده😍

من به آقا گفتم به هیچ عنوان به کسی نگو قبلا ازدواج کردیروز اول که قرار خواستگاری رسمی بود و باهم رفت ...

چقدر عالی و چقدر کار خوبی کردن که گفتن چون من شنیدم تو محضر عاقد به پدر عروس میگه همچین‌مواردی رو 

چقدر عالی و چقدر کار خوبی کردن که گفتن چون من شنیدم تو محضر عاقد به پدر عروس میگه همچین‌مواردی رو

بله میگه

تو محضر به مادرم گفتم دلم نمیخواد باجناقهای آینده همسرم بدونن لطفا به عاقد بگو تو خبر داری تا به کسی نگه

البته الان همه میدونن چون بعد چند سال خوب شناختنش ولی تازه داماد که باشه همه دنبال ایراد پیدا کردن هستن منم نمیخواستم یه وقت خجالت بکشه 

بله میگهتو محضر به مادرم گفتم دلم نمیخواد باجناقهای آینده همسرم بدونن لطفا به عاقد بگو تو خبر داری ت ...

آخی چقدر خوب😍

اگه خود دختر هم به عاقد بگه که خبر داره عاقد قبول میکنه به کسی نگه؟

😐😐😐😐با محرم خودش؟؟؟؟؟خدایی این آمار رو از کجا میاری

شما متن رو درست نخوندی میگم تو این زمونه پسرها هفتاد درصد رابطه جنسی دارن.

این مردی که زن داشته حداقل فقط با محرم خودش که میشه زن سابق رابطه داشته

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔

اگه بقیه شرایط اوکی باشه بله 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)