2777
2789
عنوان

امشب سکه ی یه پول شدم جلوی فامیل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 45 پست
ببین دیگه بدرد نمیخوره سرهمیناتاچندماه قهرکرده بودالانامثلااشتی کردودیگه اومده بازم گله کردبخدا هزار ...

کاری با حرف ندارم اون حق با توعه

شاید پیش خودشون میگن ی ماه خونمون خورد و خوابید و منت میذارن و انتظار زیادی دارن میگن اون یک ماهی که خونشون بودیو جبران کن که حرفی نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدرک که طرف ناراحت شد... میگفتی بعد از حرفت ایقد ناراحت بودمو بهم ریخته شوهرم قسمم داده چی شده منم ب ...

آخه خودم گفتم به مادرشونرم وای خیلی احمقم 

ولی واقعاحق روبخوای زیرپانزاری حرفش بدبودبعدمثلاهیچی نگفتم بگم مثلاادمای بدین یاچی فقط اون جمله ش وعینن گفتم دیگه بدون انقدبدبوده همه براش متاسف شدن وازلین ناراحته

کاری با حرف ندارم اون حق با توعهشاید پیش خودشون میگن ی ماه خونمون خورد و خوابید و منت میذارن و انتظا ...

عزیزم موندیم بخاطرکارشوهرم ولی موادغذایی هم میگرف اون موقعه ها شوهرم

بعدبافامیلشون شراکت یه کاری کرد شوهرم که ۴۰میلیون گیرشون اومد

عزیزم موندیم بخاطرکارشوهرم ولی موادغذایی هم میگرف اون موقعه ها شوهرمبعدبافامیلشون شراکت یه کاری کرد ...

باشه خب بازم زحمت کشیدن براتون حداقل تند تند دعوتشون کن چند بار ی ماه خیلیه

نه ببین دوست نداشتم بگم ولی هرروزسرسفره منوتشرمیزدچندین بارم گفت غذامیخپری بخورنمیخوری هم بدرک سیری ...

خب میگم که چشمشون به غذاییه که بهتون دادن

حتنا جبران کن که منت نباشه روتون

آخه خودم گفتم به مادرشونرم وای خیلی احمقم ولی واقعاحق روبخوای زیرپانزاری حرفش بدبودبعدمثلاهیچی نگفتم ...

من بودم کسی زر مفت میزد همون جا ی حرف بدتر جوابش میدادم ابروشم همه جا میبردم به گوششم میرسید برام اهمیتی نداشت... ادمی که حرف دهنشو نفهمه ذره ای ارزش نداره که خودتو بخاطرش ناراحت کنی 

اون مدت من شبیه پیرزناشدم به حدی که بخاطر اون حرفاش غذاکم می‌خوردم حتی بعضی وقتانمیخوردم

اصن پذیراییش افتصاح

اما اینطور که معلومه چشمشون دنبال همون لقمه هاس

چند وعده غذای حسابی بپز و دعوتشون کن 

خب میگم که چشمشون به غذاییه که بهتون دادنحتنا جبران کن که منت نباشه روتون

بخدا شوهرم جبران کرد ولی دوست ندارم بیادخونه مون چون توی اون کارش فامیلشونم کم و بیش حقشوخوردن بامنم که اینطوربودن

من بودم کسی زر مفت میزد همون جا ی حرف بدتر جوابش میدادم ابروشم همه جا میبردم به گوششم میرسید برام اه ...

عزیزم من اگه حرف میزدم کارمون گیربود

نمیشدنمیدونم تاحالااینطوری گیرکرده یانه

نه ببین دوست نداشتم بگم ولی هرروزسرسفره منوتشرمیزدچندین بارم گفت غذامیخپری بخورنمیخوری هم بدرک سیری ...

یعنی دمت گرم بااین صبری که داری من بودم همونجا خشتکشو میکشیدم سزش برمیگشتم شهرم... میگفتی بدرک بری بمیری حالا انگار چی درست کردی.. هر روز روت زر میزد و تو نگاش میکردی؟ الانم ناراحتی چرا ازت گله کرده؟ خدایی یبار اومد خونت بهش بگو غذا میخوری بخور نمیخوری بدرک نخور حتما سیری بفهمه حرفاش چقد بد بودن