2777
2789
عنوان

امشب سکه ی یه پول شدم جلوی فامیل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 45 پست
مهم نیس بابا گناه اون کسی کرده که دل شکونده طفلی هم جلوش حرفی نزده از غمی که داشته تا مادرشوهرش و دی ...

از سادگیه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ازین مسائل زیاد پیش میاد...

کار اون بدتر بوده که....

هم حرف بدی بهت زده..

هم دوباره اومده گله کرده ک چرا ب کسی گفتی

باید یکن فکر می‌کرد پیش خودش و از حرفی ک زده ناراحت و پشیمون میشد... 

نه که بیاد بگه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از سادگیه

آره دیگه 

وگرنه کی با مادرشوهر درد و دل می‌کنه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ازین مسائل زیاد پیش میاد...کار اون بدتر بوده که....هم حرف بدی بهت زده..هم دوباره اومده گله کرده ک چر ...

نه بابا عزیزم فکرنمیکنم کارخودشوبددونسته باشه ولی از خودم حرصم میگیره هم شوهردهن لقی دارم هم مادرشوهر

بدرک که طرف ناراحت شد... میگفتی بعد از حرفت ایقد ناراحت بودمو بهم ریخته شوهرم قسمم داده چی شده منم به شوهرم گفتم حتما اون به مادرش گفته... تقصیرا رو مینداختی گردن شوهر دهن لقت 

والا من آب شدم ندونستم چی پختم

دیگه حرفی نزن خصوصا ب مادرشوهرت 

رد حرف رو هم دیگه نگیر 

وگرنه مادرشوهرت ی حرف دیگه درست میکنه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آب نشو اون باید خجالت میکشید، بعدشم الان که داری جبران کن ی ماه موندی خونش

ببین دیگه بدرد نمیخوره سرهمیناتاچندماه قهرکرده بودالانامثلااشتی کردودیگه اومده بازم گله کرد

بخدا هزاران حرف من ازشون شنیدم ونشنیده گرفتم وقهرنکردم ولی اونا...