2777
2789

؟؟؟

آدم بعضی وقتا کنترل گناه نکردنو از دست میده 

حس میکنم خیلییی گناه کارم

چیکار کنم خدا ببخشتم😭 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر پنجشنبه غسل توبه بریز قرآن بخون حتما

دیگه هیچوقت به سمت گناه نمیری

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بله وقت برای توبه هست همین ک ب دلت افتاده بخشیده شدی

روم نمیشه ک دیگه بگم خدایا توبه

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
چه گناهی مثلا؟

بیشتر غیبت و خیلی چیزای دیگه 

از غیبت متنفرم و بعدش خیلی عذاب وجدان میرم

منم مث شما خدا بخشنده مهربانه

آره میبخشه.ولی با گناه روحمون داغون میشه

هر پنجشنبه غسل توبه بریز قرآن بخون حتمادیگه هیچوقت به سمت گناه نمیری

انجام میدم حتما

ممنون

بیشتر غیبت و خیلی چیزای دیگه از غیبت متنفرم و بعدش خیلی عذاب وجدان میرم

اها .خب ببین عزیزم  خودت و سرزنش کنی که چیزی عوض نمیشه ، مهم اینه قبول کردی مثلا غیبت کردی ، این قدم اول ، کم کم تو موقعیت‌های مختلف به خودت یادآوری میکنی که الان دارم اینکارو میکنم و سعی میکنی ادامه ندی .همین میشه عادت و به خودت میای میبینی دیگه اصلا علاقه ای به غیبت نداری .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خدا ک نگرش و دید مارو نداره اون میبخشه نمیبخشید ک خدا نمیشد

خدا کنه😔