2777
2789
عنوان

امشب بله برونمه🥲

835 بازدید | 75 پست

ازدواج سنتیه… تو این مدتی که باهم بودیم به این نتیجه رسیدم که اصلا عاشقش نیستم و نمیتونم عاشقشم بشم…هرکاری کردم بهم بزنم نشد… زنگ زدم ب خودش گفتم ببین ما باهم اصن خوشبخت نمیشیم… خودت بگو به مامانت من زورم به مامانم نمیرسه… گفت نه من دوستت دارم درست میشه و این حرفا… گفتم من با ۱۴ تا سکه واقعا زنت نمیشم… انقد گفتم قبول کرد بکنه ۷۲ تا … امیدوارم خیر باشه… من ۲۸ سالمه اون ۴۰ سالشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تفاوت سنیتون یکم مثه ماست ولی من شوهرم ۴۲ سالشه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

سنت برا ازدواج خوبه چند سالشه اخلاقش چطوره

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

خیلی تفاوت سنی تون زیاده 

بعد تو ازدواج سنتی خیلی کم پیش میاد عاشق طرف بشی 

منم چند سال پیش همین فکرو میکردم 

فکر میکردم بعدا فرصت دارم عاشقش بشم 

الان چند ساله زیر یه سقفم باهاش ولی عاشقشم نیستم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خوبه پولداره ولی خیلی خشکه خیلیم کنترلگره ولی مهربون و دست و دلبازه

مهم پول و اخلاق

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...