2777
2789
عنوان

از فکر تنهایی و بیکسی بچه هام تو شب یلدا خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 60 پست
بابا اینقد بزرگش نکنید شب یلدا عین بقیع شبها حالا مگه شغلت چیه که نبستی شب ؟ بعدشم هی جلوی بچه هات ن ...

نه من اصلا پیش بچه هام چیزی نمی‌گم

اصلا از یاس و ناامیدی هیچی نمیگم‌ 

من سالهاست حرفامو تو دلم نگه میدارم نهایت اینجا بگم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سنش که کم نیست ماشالا از من بزرگتره قطعا دوست هایی داره چی میشه پسرتم ببره بخدا انقد بهش خوش میگذ ...

خوب دوستاش هم پیش خانوادشون هستن 

یه بیرون رفتن ساده ببین چقدر هزینه داره 

نه من اصلا پیش بچه هام چیزی نمی‌گماصلا از یاس و ناامیدی هیچی نمیگم‌ من سالهاست حرفامو تو دلم نگه مید ...

عیب نداره حالا خودتو اذیت نکن خوشبحالشون تورو دارن از تاپیک هایی که زدید مشخصه شما خیلی باوجدان و مسئولیت پذیر هستید.و این خودش نعمته برای بچه هات

عیب نداره حالا خودتو اذیت نکن خوشبحالشون تورو دارن از تاپیک هایی که زدید مشخصه شما خیلی باوجدان و مس ...

نظر لطفتونه

خوب دوستاش هم پیش خانوادشون هستن یه بیرون رفتن ساده ببین چقدر هزینه داره

هیچ پولی تو دست و بالت نیست؟؟ببخشید مثلا در حد ۱۰۰ الی ۲۰۰ که بره یه کافه ای پارکی تنقلات بخورن؟؟؟

هیچ پولی تو دست و بالت نیست؟؟ببخشید مثلا در حد ۱۰۰ الی ۲۰۰ که بره یه کافه ای پارکی تنقلات بخورن؟؟؟

خدا بزرگه

نظر لطفتونه

ببین خودتو اذیت نکن 

من خودم ۲ سالگیم مادرم جدا شد و پدر و مادرم هر دو ازدواج کردن از اون موقع تا ۱۷ سالگیم مادرم نه من رو دید و نه صدام رو شنید فکر کن بعد ۱۵ سال رفتم خونه مادربزرگم ببینمش همسایه ها گریه می کردن از خوشحالی بعد مادره من حتی شب کناره من نخوابید و خیلی معمولی رفتار کرد 

و من حسرت یه محبت ساده تو دلم موند 

پس دیگه فکر نکن تنهایی تو شبه یلدا خلع بزرگیه 

مادره من روز تولدم عالم و آدم بهش التماس میکنن زنگ بزنه بهم تبریک بگه نمیگه

ببین خودتو اذیت نکن من خودم ۲ سالگیم مادرم جدا شد و پدر و مادرم هر دو ازدواج کردن از اون موقع تا ۱۷ ...

اخ بمیرم برای دلت 

چجوری دلشون میاد آخه 

من خیلی غصه تنهایی میخورم

اخ بمیرم برای دلت چجوری دلشون میاد آخه من خیلی غصه تنهایی میخورم

نه دور از جونتون به هرحال خدایی هست ایشالا کمکت میکنه کدوم شهری عزیزدلم اگه اهواز هستی بیا مغازه ی همسرم