2777
2789
عنوان

این یلدا هم شده مسخره بازی و مسبب ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 64 پست
چشم و هم چشمیه دیگه طرف می‌ره آتلیه توام میخوای کم نیاری کلی میری پول لباس یلدایی میدی کلی هزینه آتل ...

دیگه نمیدونم این یلدا و عید نوروز آتلیه رفتن چیه ...

شور همه چیز و درآوردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه ذوق این مراسمات رو دارم ولی همیشه خدا یکی از اعضای خانواده یه ناراحتی و دعوا قبلش پیش میاره زهرمار همه مون میکنه امسال م دقیقا اینجوریه 

خیلی ناراحتم خوشی به پدر مادر طفلک م نیومده 

بلد نیستیم با چیزای کوچیک هم دلخوشی کنیم

یه باره بخواب تا دوشنبه که روز زن هم تموم شده باشه😂😂😂

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
من با پدر مادرم هستم شرایط رستوران نداریم ولی همه یکیو دارن برن پیشش ما هیشکیو نداریم

ماهم مجرد بودیم همین بود همیشه خودمون بودیم خیلی وقتا بابام شبکار بود خواهرم گریه میکرد چرا همه جمعن ما تو شهر غریب تنهاییم الان هرکدوم شدیم یه خانواده خونه مامان دور هم جمع میشیم فامیل هیچ وقت جای خانواده رونمیگیره البته اگه خانواده خوب باشن اگه نباشن باز تنهایی بهتره تا دور هم بودن با حس عذاب و دلخوری

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
فقط عنوان خوندم رسم یلدایی تازه عروس رو کاش فرهنگ سازی شه بردارن واقعا هزینه ها زیاده بخوان برا عروس ...

کاش یه نگاه به تاپیکا بندازی که چون برا عروس خانوم طلا نخریدن چه دعوا و قشقرقی بپا کردم 

یه باره بخواب تا دوشنبه که روز زن هم تموم شده باشه😂😂😂

تا عید اوضاع همینه فقط خواب زمستونی جواب میده😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اره روز پدر و ولنتاین و چهارشنبه سوری و عیدم داریم😂

تا دو سه روز بعد سیزده بدر جنجاله بعدش کم کم اوضاع میاد آروم بشه که عید غدیر و قربان میاد😂😂😂