2777
2789

ما ملتی هستیم که عادی زندگی کردن و بلد نیستیم نمیتونیم بدون هیجان کاذب زندگی کنیم عاشق تنش و دعواییم

تاپیک ها شدن دعوای خنچه یلدا ، یکی میگه چرا واسم لباس اوردن طلا نیاوردن ،اون یکی دعوا میکنه چرا تزئین و گل آرایی نکردن و....

یه عده هم دعوا سر اینکه نرن خونه مادرشوهر

و یا دعوتشون کردم بزور میخوان برن یه عده هم که بزور همسرشون ،قوم شوهر و مجبوری واسه یلدا دعوت کردن

بعضیا هم که درگیر دسر و ژله و .... که چی درست کنن تو این گرونی

دلم میخواد دو تا قرص بخورم دو روز بخوابم شنبه ظهر بیدار بشم ببینم این یلدا و...هم تموم شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از هرچی مناسبته‌ بدم میاد

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
وای منم مخصوصا من که جایی رو ندارم برم حس بی کسی دارم

بنظرم واسه خودت برنامه بچین این بهتره یا خوراکی بخر 

ویا تو رستوران هایی که واسه یلدا تدارک دیدن شرکت کن

من دوست داشتم باهمسرم دوتایی سر کنیم

عزیزم شما هم به دنبال بهانه ای برای شادی باشید

پول پودر ژله یک سوم پول قرص و دواست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
از هرچی مناسبته‌ بدم میاد

منم جدیدا

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من عاشق جشن هایی مثل نوروز و یلدام

همیشه هم خیلی قشنگ و آبرومند و به دور از حاشیه و تجملات بیش از حد برگزارشون میکنیم

این جشن ها میراث گذشتگان ما و پر از خرده فرهنگ های زیبا و ارزشمنده، با حواشی الکی معنا و قشنگی و عمق این سنت ها رو نباید خراب کنیم

من هچ برنامه ی یلداندارم فقط،روزمادر

باور کن بعد یلدا دعوا و تنش روز مادرم شروع میشه

همه درگیر کادو و ... میشن واسه یکی شوهر بدبختش نمیخره یکی انتظار طلای ۱۰۰ گرمی داره اون یکی میگه کادوی مادرشوهر از مادرم بیشتر شدو....

تو نی نی سایت قبل هر مناسبتی یه دعوای اساسی تو خونه ها وجود داره