2777
2789

به نظرتون دوست نداشتن همسر دلیل خوبی واسه 

طلاق هست ؟ من نامزد عقدی هستم یه شهر دیگه دانشجو هستم ولی اگه ماه به ماه شوهرم رو نبینم دلم 

براش تنگ نمیشه قبلا اینجوری نبودم نسبت به کسی 

دیگه که دوستش داشتم مدام دلتنگش میشدم 

ولی انگار حسی به شوهرم ندارم ، طلاق رو عنوان کردم 

همه گفتن وااای شوهرت از خیلی مرد ها بهتره 

تو داری ناشکری می‌کنی همه چیز به مرور زمان 

درست میشه طلاق بگیری کسی واست فرش قرمز 

پهن نکرده و... مگه بهت خیانت کرده ؟

دوستان به نظرتون دوست نداشتن کسی دلیل 

میشه آدم بخواد یه زندگی رو تموم کنه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بله دلیل میشه

ولی سوال! چرا با آدمی که دوسش نداشتی عقد که هیچی اصلا نامزد کردی چرا اصلا گذاشتی بیاد خواستگاریت؟؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دلیل میشهولی سوال! چرا با آدمی که دوسش نداشتی عقد که هیچی اصلا نامزد کردی چرا اصلا گذاشتی بیاد خ ...

اول حس دوست داشتن داشتم کم کم هر چی گذشت 

از چشمم افتاد با چیزایی که فهمیدم دروغ هاش 

حرف زدنش رفتارش همه چیز برعکس شد انگار خرش 

از پل گذشت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اصلا همه چیز به دوست داشتن برمیگردهو میتونه ی دلیل محکم برا طلاق باشه.البته دادگاه فکر نکنم بپذیره

اصلااا نمی‌پذیره 

ازش دوری همدیگه رو نمیبینین واس همین حسی بهش نداری.اگر مرد خوبی هست بیشتر در ارتباط باشین

مرد بدی نیست میشه روش حساب کرد 

ولی من حس دوست داشتن ندارم بهش 

اول حس دوست داشتن داشتم کم کم هر چی گذشت از چشمم افتاد با چیزایی که فهمیدم دروغ هاش حرف زدنش رفتارش ...

متوجه شدم

برید هر دو پیش مشاور

وقت بذار

اگه حست درست نشد تمومش کن چون از چشم افتادن چیز کمی نیست البته ته دلتو خالی نمیکنم ایشالا حل بشه برید مشاوره اونجا حرفاتو واضح بزن جوری که اونم بدونه ته دلت چی داره میگذره

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
چرا دوستش نداری؟

دروغ زیاد گفت بهم 

پنهان کاری میکرد ازم بعدا می‌فهمیدم 

رفتار های بدی که داره بی مورد دوست داره بحث کنه 

جر و بحث و... سر حرف هاش نمی‌مونه 

غذا زیاد میخوره چاق شده از. ریخت و قیافه افتاده 

اضافه وزن گرفته و روی توانایی جن.سی هم اثر گذاشته 

و عملا از کار افتاده ، تنبل هستش دوست نداره پیشرفت 

کنه میگه یه کار آسون باشه من بخورم بخوابم کار نکنم 

متوجه شدمبرید هر دو پیش مشاوروقت بذاراگه حست درست نشد تمومش کن چون از چشم افتادن چیز کمی نیست البته ...

اصلا قبلا که مثلا در ارتباط بودم با کسی دیگه 

خیییلی ذوق و شوق داشتم یا وقتی با شوهرم 

در ارتباط بودیم خیییلی دختر شاد و پر انرژی بودم 

الان انگار شدم افسرده انقد که اذیتم کرد 

دقیقا به همین خاطر در عقد جدا شدم، اصلا اصلا اصلا بهش علاقه نداشتم حس نداشتم، خوشحالم از این بابت، برای بار دوم با عشق ازدواج کردم که خیلی راضی ام خداروشکر، زیر بنای زندگی دوست داشتن و عشق و علاقه هس، بعدش سایر معیارها، اصلا دوست داشتن خیلی خیلی مهمه