2777
2789
عنوان

سرکتاب باز کردم ترسیدم از چیزایی که گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست
طلسم زدی ازدواج کنه باهات؟

که بابام‌رضایت بده

هم عشقم رو از دست دادم هم زندگی و سلامتیم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا بابات رضایت نداد؟

قومیت مختلف

راه دور.....

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پس دعائه چی کاره بود

برای بابام چندتا طلسم گرفتم.....جای بهتر شدن بدتر و بدتر شد بعدشم اینقدر فشار و حال خرابی اومد تو‌ زندگیم که خودکشی کردم هم جسمی آسیب دیدم هم روحی به جز اینا نزدیک ۱ سال اون موجود توی وجودم بود آزارم می‌داد من راه فراری از خودم نداشتم 

میشه بگی چ اتفاقی واسه سلامتیت افتاد؟

خودکشی کردم مغزم آسیب جدی دید و کم کم تمام اعضای بدن رو درگیر کرد

برای بابام چندتا طلسم گرفتم.....جای بهتر شدن بدتر و بدتر شد بعدشم اینقدر فشار و حال خرابی اومد تو‌ ز ...

خب پس این دعاها باید الکی باشن قطعا

وگرنه بابات باید راضی میشد دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب پس این دعاها باید الکی باشن قطعاوگرنه بابات باید راضی میشد دیگه

کاش فقط الکی بود همه اثرش به زندگی خودم برگشت به طور فجیعی 

کاش فقط الکی بود همه اثرش به زندگی خودم برگشت به طور فجیعی

اون وقت ببین یه سوال

یعنی طلسمی که گرفتی هیچ تاثیری روی پدرت نذاش؟

فقط تو رو اذیت کرد؟

خود طرف چی گف؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اون وقت ببین یه سوالیعنی طلسمی که گرفتی هیچ تاثیری روی پدرت نذاش؟فقط تو رو اذیت کرد؟خود طرف چی گف؟

هم بابام اخلاقش بدتر شد هم طرفم سرد شد کسی که میگفت هزاران بارم ردم کنن میام خیلی راحت سرد شد