2777
2789

غمگین بودن ، سختی کشیدن ، مورد ظلم واقع شدن  

این ها ارزش بیشتری دارن آیا و قراره بابتشون تشویق بشیم ؟

هر اتفاق تلخ و هر چالش سختی که در زندگی ما رخ میده  برای ما آدما نیاز ب سوگواری داره تا  ک کمی قلبمون التیام داده بشه ولی ناراحتی بیش از حد و ادامه دار نه امتیازی داره و نه به حل شدنش کمک میکنه

چرا ناراحت بودن اینقدر ارزشمنده ؟ 

چرا رنج کشیدن اینقدر برامون قداست داره 🤔

از خودتون چرا ارزش در میارید ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون کانال های تلویزیونی کودک پر از عزاداری و کارتون غم انگیزه

چون مدارسمون مراسم سوگواری برگزار میشه

چون از بچگی توی گوشمون کردن گریه کن برای فلانی که هزار سال پیش کشته شده اشک بریز تا بری بهشت

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

این برداشت شماست 

اتفاقا در منابع دینی چقدر سفارش شده به توکل به خدا و حرکت و غصه‌نخوردن و تمسک به قرآن و صحبت با خدا تا بیش از حد خودمون رو ناراحت نکنیم در مواقع سختی و اضطرار

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

چون فرهنگ ما داغونه

فقر و ضعف و مظلومیت و بدبختی رو هم به اینایی که گفتی اضافه کن

اصلا تو فرهنگ ما این چیزا ارزشه

البته بهت بگم اینا یه جورایی توسط افراد سواستفاده گر طراحی و به خور عوام داده شده جهت سواستفاده ازشون

برای اینکه راحت بتونن بهشون ظلم کنن،راحت بتونن ازشون بدزدن چه مالی و چه در جهات دیگه

شارلاتان های عوضی ای در زول تاریخ یه مشت آشغال به خورد ما دادن که خودشون ظلم کنن بتازونن ک لذت ببرن و مردم رو بکنن زیر دستشون

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چون کانال های تلویزیونی کودک پر از عزاداری و کارتون غم انگیزهچون مدارسمون مراسم سوگواری برگزار میشهچ ...

صحبت استارتر ربطی به این قضیه نداشت

اگر برای ۱۳ تا معصوم تو تقویم سوگواری داریم

۱۳ تا هم برای ولادتشون جشن شادی داریم

در مدارس هم به اندازه کافی خوشی داریم

آخرین بار یلدا و روز مادر بود که مثلا مدرسه ما جشن مفصل گرفت

فقط منتظرید یه چیزی بشه عقده‌های درونی ریخته بشه بیرون

چقدرم که شماها عزادار میشید طفلی‌ها

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

چون نابرده رنج گنج میسر نشود

مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
این برداشت شماست اتفاقا در منابع دینی چقدر سفارش شده به توکل به خدا و حرکت و غصه‌نخوردن و تمسک به قر ...

یعنی شما ندید  هیشکی رو ک بخاطر مشکلاتش بیشتر از حد معمول ناراحت بشه و غصه بخوره؟ 

جبهه نگیرین من چیزی خلاف حرف خدا زدم تو تاپیکم ک میگین اتفاقا در منابع دینی اینجور سفارش شده  ؟🤔