2777
2789
عنوان

چرا ناراحت بودن تو فرهنگ ما یه ارزشه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 22 پست

اتفاقا اشتباه میگی تو جامعه الان شاد بودنه که ارزشه نه ناراحتی حتی تا جایی پیشرفته که میگن اگه کسی باهات دردو دل میکنه انرژی منفی داره میده ولش کن فلان

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجاش قداست داره؟تا حالا کسیو دیدی که به خاطر سختی کشیدن و بد بختی تشویق بشه؟؟🫤

منم میگم قداست نداره و قرار نیست تشویق بشیم چرا بعضیا غمگین بودن رو بیشتر دوست دارن 

نمیدونم یه جورایی باهات موافقم 

چیزی که من برداشت کردم اینه که ایرانیا همیشه دوست دارن ناکامی هاشونو بندازن گردن بقیه 

گردن خانواده، پارتنر، دوست، رفیق... انگار مثلا هیچ جای دنیا به هیچ کس خیانت نمیشه یا چدومبه کسی با خانواده‌ش مشکل نداره 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
یعنی شما ندید هیشکی رو ک بخاطر مشکلاتش بیشتر از حد معمول ناراحت بشه و غصه بخوره؟ جبهه نگیرین من چیز ...

خب اون مشکل خودش و ضعف درونی خودشه 

من الان خودم‌دوساله زیر بار انواع مشکلاتم 

ولی احدالناسی نمیدونه 

فقط همسرم 

تو محیط کار،جمع فامیل همه فکر میکنن 

آزادم غمی ندارم میگم میخندم 

این هنر آدماست که برای حل مشکل تلاش و توکل کنن و زیاد از حد غصه نخورن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

برعکسه 

کسی که هرروز خدا بشینه گریه کنه رو هیچکس دوست نداره

احساس بدبختی میکنی وقتی کنار همچین فردی هستی

وقتی ارزشه که یکی مقاومت کنه دربرابر سختی های زندگی و خودشو از منجلابی که توشه بکشه بیرون

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^