2777
2789
عنوان

خانوما بیایین یه کم نصیحتم کنید🥺

229 بازدید | 28 پست

8ساله که از اتمام رابطم میگذره دوستی. وقتی با شوهرم اشنا شدم چشممو رو همه چی بستم. خدا میدونه هرگز به شوهرم خیانت نکردم. خیلی دوسش دارم. همش ترس اینو دارم یه چیزی تو گذشته بفهمه جدا شیم. البته باردارم بچه دوممو. 

دیشب به طور اتفاقی تو اینستاش فهمیدم یکی از دوستاش دوست اونم هست... یخ کردم.... به طوری که نفهمه آنفالو کردم اونم از لیست فالور هاش حذف کردم.. 

خیلی اون ادمی ک باهاش بودم ادم عوضی خدانشناسی بود. 

میترسم زندگیم بهم بریزه.. این دوست مشترک اصلا منو ندیده ک بشناسه ولی دیشب تاحالا تو دلم غوغا به پا هست.... چیکارکنم. میگم نکنه پیداش بشه اون اژدها دوباره. چون منو خدا از باتلاق نجات داد غرق شده بودم😔

بیخیال بابا 

نگرانی بیجا 

مگه شوهرت با همه فالوور ها اینا حرف میزنه 

میاد ریز ب ریز صحبت کنن 

اون یارو هم اصن تورو یادش نیس 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به دلت بد راه نده الان تو مادری و بارداری خدا کمکت میکنه از خدا بخواه زندگیتو حفظ کنه انشالله اون ادمم سرش به سنگ خورده دیگه خامی نمیکنه نگران نباش فکربد نکن بد برات پیش نمیاد

من خیلی درکت میکنم چون خودمم مثل توام

رابطه نداشتم تاقبل همسرم با هیچ شخصی  فقط مجازی بوده یکبار اونم حتی تلفنی و تصویریم نبوده

من همش استرس دارم دوباره بیاد مزاحمم بشه یکساله خبری ازش نیس ولی خیلی استرس دارم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

ببین عزیزم اگر در سرنوشتت باشه که شوهرت بفهمه یا آشوب بشه تحت هر شرایطی اتفاق میوفته ولی خدایی که تورو از باتلاق نجات داده و الان از پاکی و نجابتت مطمئنه آبروتو نمیبره 

استرس برای بچه خوب نیست روا نیست برای اتفاقی ک نیفتاده و نمیخاد بیوفته استرس به جنینت بدی

بارداری حساس شدی، بخاطر یه آدم بقول خودت خدانشناس به بچه تو دلیت و زندگی‌‌ات انرژی منفی و استرس نده تا ان‌شاءالله بچه آرومی بدنیا بیاری وگرنه بدآروم و بدقلق میشه

معلومه خدا حسابی هواتو داره♥️

پس بهش اعتماد کن و همه چیز بسپار به خودش 

برو از زندگی الانت و بارداری لذت ببر

بهت قوووول می‌دم هیچ اتفاقی نمی افته