2777
2789

دو سه روزه رفتم ۶ ماه اصلا خوابم نمیبره خیلی ذوق دارم وقتی تکون میخوره ریز ریز 🥺❤️

چجوری زمان بگذره تا بعد از عید آخه که ب دنیا بیاد خدایا سخته صبر 💕🥺

دلم میخواد ببینم چه شکلیه انقد دوسش دارم دلم میخواد بخورمش الان 🤣💕🥺

نمی‌دونم چجوری بگم اصلا حرفامو 

از همه چی بیشتر دوسش دارم هر چقدر هم دوسش دارم باز کمه

این سه ماه زمستون زود بگذره عید ب بعد دیگ چیزی نیست 🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

عزیزم ایشالا به سلامتی بغلش کنی 💖✨

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥

عزیزم ایشالا به سلامتی بغلش کنی 💖✨

مرسی عزیزم ❤️🤲تحمل اینکه نمی‌دونم چه شکلیه سخته برام 

ب نظرت ممکنه چون یکی از خانواده ی خودم چشاش رنگیه بچمم چش رنگی شه ؟ 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم‌.. تاریخ حدودی زایمانت کیه؟

مرسی گلم 

سوم آذر رفته بودم انومالی که تو اون برگه نوشته ۴ اردیبهشت البته اگه طبیعی باشم و سزارین نباشم اکه سزارین باشم فردوین میشه

شما هم بارداری ؟ چند هفتتونه

مرسی گلم سوم آذر رفته بودم انومالی که تو اون برگه نوشته ۴ اردیبهشت البته اگه طبیعی باشم و سزارین نبا ...

انشاالله به راحتی و به سلامتی زایمان کنی و نی نی بیاد پیشت❤️

راستی جنسیتش چیه؟

اره عزیزم باردارم ۲۶ هفته ام از شما چند هفته جلو ترم انگار

برا من پسره 

مرسی عزیزم ❤️🤲تحمل اینکه نمی‌دونم چه شکلیه سخته برام ب نظرت ممکنه چون یکی از خانواده ی خودم چشاش رن ...

عزیزم بچه هرطوری هم که باشه عزیزه فقط سالم باشه و به دل خوش به دنیا بیاد❤️❤️ اینکه چشم هاش رنگی درمیاد یا نه هم بستگی داره که ویژگی ارثی بهش میرسه یا نه  از اون فرد خانوادتون ولی بنظرم چشم هر رنگی باشه قشنگه مهم اینکه اون رنگ چشم به بچه بیاد

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥

انشاالله به راحتی و به سلامتی زایمان کنی و نی نی بیاد پیشت❤️راستی جنسیتش چیه؟اره عزیزم باردارم ۲۶ هف ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم ب سلامتی و راحت زایمان کنی با پسر نازت بری خونه ❤️❤️🤲🤲😍😍🥰🧿🧿🧿

نی نی منم پسره عزیزم من الان یکی دو روز دیگ  ۲۲ هفته رو کامل میکنم و میرم ۲۳ هفته 

مرسی عزیزم انشالله شما هم ب سلامتی و راحت زایمان کنی با پسر نازت بری خونه ❤️❤️🤲🤲😍😍🥰🧿🧿🧿نی نی ...

ممنون مهربونم انشاالله

پس ۳،۴ هفته ای اختلاف داریم

خداحفظش کنه برات🌷🌷🌷

عزیزم بچه هرطوری هم که باشه عزیزه فقط سالم باشه و به دل خوش به دنیا بیاد❤️❤️ اینکه چشم هاش رنگی درمی ...

آره عشقم فقط و فقططططط مهم اینه بچه سالم باشه منم همینو می‌خوام 

خیلی دوس دارم آخه بدونم چشاش چه رنگیه دماغش چه جوریه خودش ریزه یا تپل مپل کلی سوال تو ذهنم هست🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍🥺🥺🥺💕💕💕

ممنون مهربونم انشااللهپس ۳،۴ هفته ای اختلاف داریمخداحفظش کنه برات🌷🌷🌷

قربونت برم عزیزم 🧿💜 خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه انشالله 💕🤲

اسمشو میخوای چی بزاری ؟ 😍

ممنونم گلم😘هنوز صد درصد نشده ولی احتمالا محمدعلیشما چطور؟

ب سلامتی نامدار باشه عزیزم 🤲😍💕🧿

من انتخاب کردم صد در صد محمد هیوا

من کورد هستم و هیوا در زبان کوردی یعنی امید و آرزو 😍

ب سلامتی نامدار باشه عزیزم 🤲😍💕🧿من انتخاب کردم صد در صد محمد هیوامن کورد هستم و هیوا در زبان کورد ...

سلامت باشی همچنین گلم.. خیلی هم زیبا و عالی 😍

راستی من بچه اولمه شما هم بچه اولته؟

سلامت باشی همچنین گلم.. خیلی هم زیبا و عالی 😍راستی من بچه اولمه شما هم بچه اولته؟

مرسی عشقم آره منم بچه اولمه 😍🥰