2777
2789
عنوان

کسب و کار و کلاهبرداری نوین

11 بازدید | 0 پست

داداشم با دو تا از دوستاش در شرکتی کار میکنه که اسمشو نمیگه و ادرس نمیده به دوستاش زنگیدم اونا ام همینطور گفتن یه هفته صبر کن بعد ادرس میدم بعد یه هفته زنگ زد به بابام گفت ارومیه ام دارم میرم ترکیه صحبتاش فایده نداشت بی اجازه رفت و شماره قاچاقبر فرستاد و گف حمایتم کنید. سه روز بعدش تاتوان یکی از شهر های ترکیه رسید تلگرام ویس داد مرز رو رد کردیم برا قاچاق بر. دو روز بعد ویس داد ازمیر مرز یونان و ترکیه رسیدیم پول بزنید برا قاچاقبر. قاچاقبر پیام دادیم گف ۳۵۰۰ دلار تا اینجا ۳۵۰۰ تا یونان میگیرم به دلار الان ۵۸۰ میلیون.

اینجا ما مشکوک شدیم به شرکت هرمی.

موارد مشکوک و قابل توجه :

۱_به دوستاش زنگ زدیم میگن از شرکت رفته با ما دعواش شده و همچنان ادرس شرکت رو ندادن  

۲_کلا گوشیش خاموش فقط دوبار روشن شد ویس تلگرام داد رفت و هرچی اصرار کردیم عکس فیلم تماس تصویری ممنوع بود

۳_درسته لایو لوکیشن داده ولی فیک ساختنش مث اب خوردنه مسئله مورد توجه اینه اشنا داریم ناجا و قاچاقبر میگن مرز ها کامل بستس هر کی رفته برگشته 

۴_موقعی که تو ارومیه بود گفتم میدونی ک مادر حالش خوب نیس دوری رو تحمل نمیکنه تو چند سال گفت به اووه به سال نمیکشه میام.

خارج رفتنی که به سال نکشه اصن میشه رفت و برگشت؟ گفته بود برا کار میرم کمتر از یه سال چکار میشه کرد مثلا؟

بنظرم داداشم همکاری میکنه باهاشون چون :

_خیلی ساده لوحه و اونا ام شست شو مغزی حرفه ای بلدن احتمالا بش گفتن این پولو ۱۰۰ برابرش رو برا خونوادت میبری 

و این احتمالا روش جدید این شرکت هاست.

دوستان لطفا هرچی تجربه از این مدل شرکت ها داشتین رو به اشتراک بگذارید تا به بقیه کمک کنیم گیر همچین چیزا نیفتن.

واینکه نظر بدید من چه کنم؟