2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادروشوهرم چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 39 پست
همسرم بهم گفت برای روز مادر کاریت نباشه فکر و خیال نکن خودم فکر دارم ( چون دستمون تنگه من همش ناراحت ...

حالا که اون به مادرت احترام گذاشته تو هم به مامانش پول بده که نتونه عیب و ایراد هم بگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه شال مناسب فصل بخر ب سلیقه خودت بگو رنگشو پسرت پسندیده ایراد نگیره بخاطر پسرش

فکر خوبیه... بنظرت برای آدم پنجاه ساله چه رنگی مناسبه؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

حالا که اون به مادرت احترام گذاشته تو هم به مامانش پول بده که نتونه عیب و ایراد هم بگیره

همسرم نسبت به مادرم محبت داره ؛ چون هم خیلی مادرم همسرمو دوست داره هم دلسوژشه و کمکش میکنه همیشه

در واقع یه جورایی داره جبران می‌کنه انگار وگرنه وضعیتمون جوری نبود که بره طلا بگیره 

چقدر بدم به مادرشوهرم؟

فکر خوبیه... بنظرت برای آدم پنجاه ساله چه رنگی مناسبه؟

من بودم خودم از خانواده سبز انتخاب میکردم چون رنگ مورد علاقه اکثر خانماس سبز نه خیلی تیره نه خیلی روشن میانه 

❤🤍❤
من بودم خودم از خانواده سبز انتخاب میکردم چون رنگ مورد علاقه اکثر خانماس سبز نه خیلی تیره نه خیلی رو ...

میگم کم نیست ؟ اونا هم برای من در همین حد لباس همیشه هدیه میگیرن ولی خب یهدجوریم🤦

بنظرم کاکتوس بگیر برا مادرشوهرت بگو خیلی گشتم تا یچیزی بگیرم که شبیه زبونتون خار داشته باشه اینو پید ...

امان از این زبون واقعا ...

چقدر بدم؟ 

اون پولی که میدی لباسو بزار تو پاکت با یه دسته گل بهش بدین هر چیزی دوست داره بکیره

نمیدونم چی دوست داره 

گل هم فکر نکنم خوشش بیاد از این خانواده ها هستن که اگر یک میلیون هم بدی دسته گل براشون اندازه ۱۰۰ تومن می ارزه

میگم کم نیست ؟ اونا هم برای من در همین حد لباس همیشه هدیه میگیرن ولی خب یهدجوریم🤦

نه خب هدیه هستش هرمدلی باهات هستن اونجوری باش زیاد بها نده مخصوصا که طرفت هرکاری کنی نفهمه 

همین‌ک تو خریدی کافیه 

بعدشم الان یه شال معمولی دیگه ۵۰۰،۶۰۰میشه دیگه 

❤🤍❤
هعی... حسابی سردرگمم ؛ از یه طرف میگم نباید فرق گذاشتاز طرفی میگم اینقدر بی احترامی کردن با تو خوب ب ...

نظر منم فرق نذاشتنه..الان اون از مادرش ناراحته اینا رو میگه بعد ها شاید نظرش عوض شه ممکنه شما بده بشی .برا هر دو کادوی یکسان باشه بهتره .

هر چقدر در توانت هست دیگه ، به خودت فشار نیار پونصد ، یک خودت بهتر میدونی

شاید باورت نشه ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم 

با توجه به هدیه های که تاحالا بهم داده چقدر بدم بهتره؟ 

نمیدونم چی دوست داره گل هم فکر نکنم خوشش بیاد از این خانواده ها هستن که اگر یک میلیون هم بدی دسته گل ...

پس خمون پول با یه جعبه شیرینی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "