2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادروشوهرم چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر منم فرق نذاشتنه..الان اون از مادرش ناراحته اینا رو میگه بعد ها شاید نظرش عوض شه ممکنه شما بده بش ...

نه اشتباه متوجه شدید ؛ همسرم بخاطر ناراحتی قرار نیست چیز کمی بگیره ؛ کلا این مدلی هستن خانوادگی ؛ حتی تولد نمیگیرن برای هم خشک و سردن 

در اصل سپرده به من میگه هرچی دوست داشتی بگیریم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

شاید طلا برای خودته😅نمیدونم به نظرم بینشون فرق نذارین‌ مردا میگن که دل خوش ندارن و میان درد و دل و ...

نه نوشته بود مادر 

مطمینم برای مادر خودم گرفته 

نمیدونم والا فعلا که هرروز میاد میگه نمیدونم چرا مادرم میخواد زندگیمون خراب کنه

نه خب هدیه هستش هرمدلی باهات هستن اونجوری باش زیاد بها نده مخصوصا که طرفت هرکاری کنی نفهمه همین‌ک تو ...

اره همیشه کم میذارن نمیدونم چرا واقعا درک نکردم هیچوقت ...

شال ایذه خوبیه باید حتما بگم انتخاب پسرشه شاید ایراد نگرفت 

من خودم روم نمیشه کسی چیزی میگیره بگم ببر عوض کن🤦

نه اشتباه متوجه شدید ؛ همسرم بخاطر ناراحتی قرار نیست چیز کمی بگیره ؛ کلا این مدلی هستن خانوادگی ؛ حت ...

من نظرم این هرکسی هرچقدر بهت محبت کرد همون قدر ارزش بزار اگر برات خوب نبودن اصراری براینکه حتما شما خوب باشید نیست اگر همسرت دل خوشی ازشون نداره بابک کارت هدیه پونصد تومنی یا سکه پارسیان همین رنج قیمت براش بخر کافیه

من نظرم این هرکسی هرچقدر بهت محبت کرد همون قدر ارزش بزار اگر برات خوب نبودن اصراری براینکه حتما شما ...

یه کاربر اینجا گفت شال پاییزه بگیرم بگم همسرم انتخاب کرده رنگشو 

بین سال و کارت هدیه پانصد هزار تومنی 

کدوم بهتره بنظرتون