2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم بهش علاقه پیدا کنم

122 بازدید | 34 پست

سلام دخترا خوبید؟

من به خودم قول داده بودم دیگه به کسی دل نبندم و تو حوزه کاری خودم پیشرفت کنم و مستقل بشم بدون وابستگی به هیچ مردی

متاسفانه متااااااسفانه فکر کنم دارم به یکی علاقه مند میشم و بدتر اینکه ایشون توجه خاصی نداره...فقط چندبار موقع صحبت حرفامو تایید کرده و آفرین گفته   واقعا خنده داره میدونم ولی خیلی مودبه و تو کارش عالیه و اخلاقش هم تا جاییکه مشخصه خوبه

امروز رفتم جایی کار داشتم به خودم گفتم کلا انتقالی میگیرم یه جای دیگه که نبینمش و به قول خودم پایبند بمونم که نمیخوام دیگه با کسی باشم

بالای پله ها بودم گفتم خدایا یه نشونه ای بده من بمونم اینجا و دنبال انتقالی نرم چون پروسه راحتی نیست..یهو دیدم از پایین پله ها داره میاد بالا و سرش پایینه...گفتم سلام گفت سلااااام و رد شد بدون اینکه نگاه کنه حتی  برم انتقالی بگیرم؟ من جوگیرم احساساتیم دوست ندارم درگیر بشم...دفعه قبل شکست بزرگی خوردم نمیخوام تکرار بشه برام  

از این شوهر در نمیاد بدتر اذیت میشی و روحت داغون میشه برو انتقالی بگیر ذهنت اروم بشه واسه عشق و عاشقی وقت هست

حس ششمم و دوره جامع سواد و سیاست رابطه رو گذروندم برای تراپی شما😚برای اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمبود محبت داری فکر کنم بخاطر همین زود دل می‌بندی و اتفاقا جذب آدمای سرد میشی یکم سعی کن عاقلانه تر ...

عزیزم دفعه قبل که گفتم عاشق شدم 19 سالم بود تازه دانشجو بودم عشق دو طرفه بود ولی خانوادش نذاشتن چون از شهر دیگه بود و گفتن نمیخوان پسرشون بمونه شهر ما..منم خانوادم نذاشتن برم...از اون روزا 7 سال گذشته و الان دومین باره علاقه مند میشم...فکر نکنم کمبود محبت باشه چون محبتی ندیدم ازش...فقط بنظرم خیلی شخصیت خوبی داره 

بمون و خودتو به تقدیر خدا بسپار و توکل به خودش کن و نترس

دوست ندارم به کسی توجه داشته باشم که هیچ توجهی بهم نداره....میترسم رفته رفته علاقم بیشتر بشه و طرف مقابلم اصلا علاقه ای نداشته باشه...آدمی هم نیستم بتونم عشوه بیام یا علاقه ام رو نشون بدم و...

عزیزم دفعه قبل که گفتم عاشق شدم 19 سالم بود تازه دانشجو بودم عشق دو طرفه بود ولی خانوادش نذاشتن چون ...

خب همین که محبتی ندیدی و جذبش شدی نشون میده که جذب آدم‌ سردی میشی

بنظر من‌ نباید دوباره تو تله بیفتی حیف میشی مثل همون دوران که اذیت شدی میشی نذار دوبار یچیزیو تجربه کنی 

دوست ندارم به کسی توجه داشته باشم که هیچ توجهی بهم نداره....میترسم رفته رفته علاقم بیشتر بشه و طرف م ...

انتقالی گرفتن که نشد راه حل..‌.اومدی جای جدید هم به یه نفر علاقه پیدا کردی بازم میخای انتقالی بگیری اینجوری که باید دائم جابجا بشی...بمون و ادامه بده

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
خب همین که محبتی ندیدی و جذبش شدی نشون میده که جذب آدم‌ سردی میشیبنظر من‌ نباید دوباره تو تله بیفتی ...

خوب مگه آدما چجوری جذب یکی میشن؟ مگه همه محبت میبینن که عاشق میشن؟ من از شخصیتش خوشم اومده خیلی صبور و عاقل به نظر میاد..آره عزیزم خودم هم نمیخوام گذشته ام باز تکرار بشه برام عذابی کشیدم که جهنم بود زندگی برام...الانم نمیخوام علاقه ام شدیدتر بشه...از طرفی هم فکر انتقالی عذابم میده

انتقالی گرفتن که نشد راه حل..‌.اومدی جای جدید هم به یه نفر علاقه پیدا کردی بازم میخای انتقالی بگیری ...

آره راست میگی عزیزم فرار کردن از این شرایط که نشد راه حل

ولی چون هیچ توجه خاصی نداره و من میبینمش دلم میخواد کاش میشد باهاش باشم عذابم میده...از طرفی هم نمیخواستم دوباره علاقه مند بشم و خودمو آدم ضعیفی میبینم که بازم تو دام افتادم و کلا چندوقتیه که فکرم درگیره

خوب اگه بمونم و علاقم بیشتر بشه چکار کنم؟ نمیخوام نشون بدم علاقه ای دارم اصلا نمیخوام خودمو لو بدم...اونم که انگار نه انگار

خوب مگه آدما چجوری جذب یکی میشن؟ مگه همه محبت میبینن که عاشق میشن؟ من از شخصیتش خوشم اومده خیلی صبور ...

آخه وقتی محبتی از سمتش ندیدی دیگه نباید بهش فکر کنی من بخاطر خودت میگم