2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم بهش علاقه پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 34 پست
آخه وقتی محبتی از سمتش ندیدی دیگه نباید بهش فکر کنی من بخاطر خودت میگم

میدونم عزیزم متوجهم چی میگی

میدونی قضیه همونه که عقلت میگه ولش کن ولی دلت میگه نه

متاسفانه این درگیری حسی رو کاش هیچوقت پیدا نمیکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اصلا کاری به استدلال و منطق و اینا نداشته باش ببین دلت چی میگه همون راهو برو

عزیزم ممنونم میخوام انتقالی نگیرم بمونم ولی دیگه سعی کنم بهش فکر نکنم یا دیدمش اصلاااا عکس العملی نشون ندم...بجاش تو کارم دقیقتر و فعالتر باشم و به چشم بیام...اگه خواست جلو میاد اگه نه که بره به سلامت...هرچند واقعا دلی میخوامش ولی باید عاقل باشم

عزیزم ممنونم میخوام انتقالی نگیرم بمونم ولی دیگه سعی کنم بهش فکر نکنم یا دیدمش اصلاااا عکس العملی نش ...

عزیزم 

با انصراف دادن وقت صورت مسئله رو پاک میکنید 

موندنت درست ترین راه حل 

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 

از کسی خوشت اومده یا مستقیم برو بگو یا تمومش کن این کراش مراش مضخرف ترین چیز دنیا و جهان هستیه بنظرم ...

خیلی مضخرفه خیلییییی

متاسفانه نه میتونم برم بهش بگم و نه ته دلم میتونم تمومش کنم

اون اصلا توجه خاصی نداره

من بیچاره موندم چه کنم

عزیزم با انصراف دادن وقت صورت مسئله رو پاک میکنید موندنت درست ترین راه حل امیدوارم بهترینها برات رقم ...

فداتشم

امیدوارم بتونم بمونم حالمم خوب بشه

خوب و خوش باشی همیشه :)

خیلی مضخرفه خیلیییییمتاسفانه نه میتونم برم بهش بگم و نه ته دلم میتونم تمومش کنماون اصلا توجه خاصی ند ...

بنظرم بگو راحت کن خودتو اینجوری فکرت میمونه پیشش

یا ازونجا برو شاید یکی دیگه پیدا شد پسندیدی اونم پسندید😂

بنظرم بگو راحت کن خودتو اینجوری فکرت میمونه پیششیا ازونجا برو شاید یکی دیگه پیدا شد پسندیدی اونم پسن ...

تصمیم گرفتم نرم دنبال کارای انتقالی عزیزم چو هزارتا دردسر جدید داره برام

از طرفی هم اصلاااااااا نمیتونم برم بگم بهش اصلا 

خودمو میسپرم به خدا و سعی میکنم دیگه توجهی بهش نداشته باشم هرچند به قول تو فکرم پیشش مونده ولی خوب چاره ای نیست نمیخوام آبروم بره 

تصمیم گرفتم نرم دنبال کارای انتقالی عزیزم چو هزارتا دردسر جدید داره براماز طرفی هم اصلاااااااا نمیتو ...

وا ابروت چرا بره این چه حرفیه 

خیلی عادی بگو آقای فلانی اگه تو رابطه نیستین تمایل دارین بیشتر آشنا شیم باهم یا نه 

اگه تو رابطه هستین مزاحم نمیشم تمام

یا نمیخای بری جلو کلا فراموش کن حتما که یکی بهتر قراره پیدا بشه 😁

وا ابروت چرا بره این چه حرفیه خیلی عادی بگو آقای فلانی اگه تو رابطه نیستین تمایل دارین بیشتر آشنا شی ...

اصلاااا نمیتونم این حرفا رو برم بگم متاسفانه

اصلا تو تصوراتم نمیگنجه برم این حرفا رو بزنم

اگه یه امیدی داشتم که بهم حسی داره شاید جرات پیدا میکردم اما الان تو این شرایط اصلاااا

اصلاااا نمیتونم این حرفا رو برم بگم متاسفانهاصلا تو تصوراتم نمیگنجه برم این حرفا رو بزنماگه یه امیدی ...

خب عزیزم پس فراموشش کن 

چون اگه تمایلی داشت حتما نشون میداد شایدم خیلی خجالتیه نمیدونم بخدا

خب عزیزم پس فراموشش کن چون اگه تمایلی داشت حتما نشون میداد شایدم خیلی خجالتیه نمیدونم بخدا

بله عزیزم باید فراموش کنم. ولی فراموش کردن اصلا راحت نیست و زمانبره متاسفانه...