2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 36 پست

من اونقد تو خودم نگهداشتم افسردگیمو ک کلا شده بودم ی زن غرغرو و بدتیپ و بی اعصاب ک مدام در حال گلایه و شکایت بود تهشم شوهرم بهم خیانت کرد و حس من دیگه هیچوقت ب زندگی خوب نشد پس بهتره زودتر ب خودت بیای و 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همین طوری بودم شبا بچم نمیخوابید تا صبح بیدار بود الآنم همینه. شوهرم هم می‌خوابید که صبح بیدار بشه بره سر کار. صبحا حال نداشتم اما مجبور بودم هر دو ساعت شیر درست کنم بدم از طرفی ناهار درست کردن خونه مرتب کردن کل کارا به عهده من بوده و هست خیلی سخته دست تنها بچه بزرگ کردن . تنها دلخوشیم اینه میگذره و بچه بشه سه چهار ساله راحت میشم 🤦. 

واقعا درس میشه😔کی

هیچکس به انداره خودت نمیتونه خودتو نجات بده ببین اصلادفکر رژیم نباش غذای خوب و مقوی بخور بچه شیر نیدی زایمان کردی اینا همه به بدن فشار میاره اعصاب ضعیف میکنه بچه که خوابید خودت هم پشتش بخاب غذاهای ساده درست کن هر روز دوش بگیر عطر بزن اینا همه چیزای کوچیکی هست ولی واقعا بهت کمک میکنه و یادت باشه نوزادی بچت دیگه برنمیگرده حسابی لذت ببر عزیزم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پنج ماه زایمان کردم تازه نیس ک

چنج ماه تازه هست خیلی تازه هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پنج ماه زایمان کردم تازه نیس ک

عه پس احتمالا افسردگی بعد از زایمان گرفتی.تو این موارد شوهرت باید درکت کنه بهش بگو که نیاز به حمایت شدن داری و...

منم چهار ماهه زایمان کردم اوایل حالم خوب نبود ولی بعد یه ماه خوب شدم .واقعا میگم شوهر آدم مثل مسکنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
منم همین طوری بودم شبا بچم نمیخوابید تا صبح بیدار بود الآنم همینه. شوهرم هم می‌خوابید که صبح بیدار ب ...

تنها شانسی که آوردم بچه هام پا به پای من تا صبح میخوابیدن و صبح هم از من دیرتر بیدار میشدن.اگر من وضعیت شما رو داشتم واقعا نمیتونستم ادامه بدم.افرین بهت

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم