2777
2789
عنوان

نذری بلدین مشکلاتو حل کنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 74 پست
خداشاهده حدیث کسا بخون با گریه من شفای برادرم رو ازش گرفتم ادم خوبیم نیستم اما خیلی بهش اعتقاد پیدا ...

میگم من ناخن دارم میگن اشکال داره

میتونم بخونمش باز؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین نمی‌دونم شما قانون خاصی برای نذر دارید یا نه

ولی ما یک چیزی از خداوند طلب میکنیم

در ازای برآورده شدن آرزو و یا سپاس زودهنگام برای برآورده شدن آرزو یک نذری میدیم

این نذر اکثرا مثل سیر کردن ۳۰ کودک ، تغذیه گربه های خیابون یا خونه ساختن براشون مخصوصا توی سرما ، کمک به مکان مقدس ، کمک به خانواده های نیاز مند ،...

و حتما حتما توی اولین فرصت باید نذرتو اجرا کنی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نذر نمک و عدس پلو

برای کس خاصی باید باشه؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

یه راه میگم عمل کن برای من همیشه جواب داده 

یه گوشه ای از خونت رو انتخاب کن توی اون کنج بشین و عاجزانه دستاتو ببر بالا و امام زمانو صدا کن وقسمش بده به عزمت و بزرگی مادرش نرجس خاتون وده تا صلوات نذر کن تا خودش حل کنه مشکلتو  ، خودم امروز این کاررو کردم  بقران در عرض یه ساعت معجزه وار مشکلم حل شد 

منم همین سایت از یه خانمی شنیدم از وقتی انجام میدم معجزه میشه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
عزیزم من ناخن دارم میگن مشکل دارهاشکالی نداره بخونم؟

میدونی که احکام میگه نباید مانع برای رسیدن اب به ناخن باشه و قبول نیست

اگر شرایطشو داری ریمو کن نانختو

اگرم نمیشه بازم تو بزو وضو بگیر بخون ، از در خونه اهل بیت علیهما السلام دست خالی بر نمیگردی

ببین نمی‌دونم شما قانون خاصی برای نذر دارید یا نهولی ما یک چیزی از خداوند طلب میکنیمدر ازای برآورده ...

راستش تا حالا انجام ندادم

اگر هم بوده در حد پول و صلوات بوده

مرسی واقعا خیلی قشنگ گفتین

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین🥲💓

خدا که همیشه مهربونهیا معجزه میکنه یا قدرتشو میدهولی من معجزشو میخوامیجوری که بگم خدا خواست و شد واق ...

منم معجزه خدا رو‌ میخام‌

مهربونی .. لطف و‌محبت خدا رو‌ میخام یبار دیگه تو قلبم حسش کنم🥺

خدا منو ببخشه و باز کمکم کنه پناهم باش خدا جونم😭

مرسی عزیزم الهی که حاجت روا شی🤲🏻

میدونی که احکام میگه نباید مانع برای رسیدن اب به ناخن باشه و قبول نیستاگر شرایطشو داری ریمو کن نانخت ...

مرسی قشنگم

خیلی لطف کردین🥲💓💓

موج پرچم به فرمان ام البنینه‌…اشک نم نم به فرمان ام البنینه…وقتی عباس به فرمانشه شکن نکن پس!کل عالم ...

نذر برای ایشون کنم؟🥲