2777
2789
عنوان

نذری بلدین مشکلاتو حل کنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 74 پست
ذکر لاحول و لاقوه ..... بگوو عالیه آرومت میکنه راهت هم باز میشه سعی کن هرروز ب طور یکسان بگی

چشم💓🥲

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذر نمک از همه زودتر جواب میگیری

چه جالب واقعا اولین باره میشنوم اینجا

یه توضیجی میدین بهم لطفا؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

یس برای خانم امالبنین بخون

چشم🥲💓

من نذر کردم واسه ایشون چایی دادم مسجد واسه محرم دم کردن خودشون دادن به مردم اونم خیلی حاجت گرفتم

اخی عزیزم چه قشنگ

مرسی واقعا🥲💓

منو ببخش ولی واقعا تعریف دوبارش ناراحتم میکنهمرسی که انقدر مهربونی ولی راهشو خود خدا باید باز کنهخدا ...

فدات عزیزم اخه من خودم یکی بود خیلی از مشکلاتم حل کرد به حدی بود زندگیم خراب حتی تا خودکشی رفتم این شخص خیلی بهم کمک کرد گفتم بهت بگم 

امیدوارم کارت هر چی سریع تر درست شه عزیزم

چه نذری واسش کردین

هر چی به دلتون افتاد، من نذر کردم اسم پسرمو بزارم امیر عباس، نذر کردم هر سال خونه ام روضه گل پسر باب الحوائجش رو بگیرم، نذر کردم هر سال روز تولد حضرت عباس و روز تاسوعا نذری بدم، و الان همه اینا رو چند سالع انجام میدم، بگو خدایا به دل شکسته و چشمای مناظر خانوم ام البنین سلام الله ، ناامیدم نکن ، خانوم خودشون میدونن ناامیدی چه قدر سخته ، معنی انتظار رو تجربه کردن، خوب میفهمن حال ناخوش حاجتمندان رو، ان شالله که حاجت روا میشین عزیزم 💚

فدات عزیزم اخه من خودم یکی بود خیلی از مشکلاتم حل کرد به حدی بود زندگیم خراب حتی تا خودکشی رفتم این ...

خصوصی بهم میگی قشنگم؟

چه جالب واقعا اولین باره میشنوم اینجایه توضیجی میدین بهم لطفا؟

هر مشکلی که داری بگو خدایا من نذر نمک میدم انشاالله مشکلم حل میشه 

یا 7 تا یا 14 تا نمک می‌خری نه بزرگ نه کوچک از اون متوسط ها 

اگه 7 تا بخری همون رو به هفت در میبری میدی یا اگه 14 تا بخری به 14 تا در میدی 

از همسایه و فامیل و حتی مادر خودت و اگه ازدواج کردی مادرشوهرت اینا هم میتونی بدی ، مهم هفت تا یا چهارده تا خونه هست 

ی چیزی بهت بگم وقتی بشینی با خود خدا خلوت کنی خداشاهده خودش اون چیزی که راه حل مشکلته رو بهت الهام میکنه اینجا من ی چیزی میگم دوستان ی چیز دیگه سردر گم میشی کم کم شروع کن ذکر بگو مشکلتو به خدا بگو باهاش حرف بزن قشنگ خودش راه مشکلتو باز میکنه بهت الهام میشه وقتی اونقد مضطر و سرگردونی که همه ی راه ها رو‌بسته میبینی بشین تو خلوت با خودش حرف زدن بگو خدایا راه مشکلمو خودت بهم بگو ذکر بگو اسامی خداوند رو به تعداد بگو سروع کن حرف زدن طوری که فقط احساس کنی اونه که بلاخره درو برات باز میکنه 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭