2777
2789
بعد اگه خانوادش توقع داشته باشن هفته ای یبار بری خونشون چی

اگه توقع دارن پس درست رفتار کنن

زیاد به توقعات دیگران اهمیت نمیدم کلا

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سکوتباید سکوت کرد چون هیچ کس رو نمیشناسی نمیشه ریسک کرد جواب داد مخصوصاااا خودت باید خیلی حواست باشه ...

آخه اینجوری ام آدم هی می‌ریزه تو خودش مریض میشه 

اگه به عقب برمی‌گشتید چیکار میکردی؟آخه جوابم بدی میگن حاضر جواب

همون موقع میخواستم برگردم به عقب خواستم جدا بشم پدر و مادرم پشتم نبودن الان که یه زن افسرده ویه مادر روانی شدم میپرسن چته چرا تو خودتی چرا ساکتی !؟ده آخه الان میپرسن چته !؟😔😔😔💔💔💔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
آخه اینجوری ام آدم هی می‌ریزه تو خودش مریض میشه

قرار نیست این سکوت تا ابد باشه نوشتم تا شناخت طرف مقابل، درکل هرکس سیاست خودش رو داره تو زندگی من خیلی راضی بودم از اینکه حق همه کسایی که بی احترامی کردن رو به موقع گذاشتم کف دستشون و خودم آدم بده‌ی داستان نشدم الکی و ندانسته

دیگه شما تحمل نداری از همین الان جواب بده شاید سیاست شما هم جواب بده