2777
2789
عنوان

امسال یلدا همه دعوتن باغ خواهرشوهرم جز ما

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 30 پست

نمیشه بری خونه مامانت

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئنی بقیه رو دعوت کرده یا خودشون برنامه ریختن جمع بشن برن .... 

بیخیال برو سمت خانواده خودت 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یاد بگیرید خانوادتون دور هم شاد باشین جشن بگیرین. وابسته ب دیگران نباشید. ادما تغییر میکنن اعتمادی ب ...

آره بخدا ب دلیل و یهویی جوری تغییر میکنن که آدم باور نمیکنه

خودتون با دخترای قشنگت و همسرت جشن بگیرید ژله درست کنید میوه تزئین کنید، خونه رو در حد امکان تزئین ک ...

چشم گلم آره بیشتر از من بچه ها ناراحتن امروز بردیم براشون کادو و بادکنک و تم اینا گرفتیم تا اونجا رو ول کنن ولی اصلا براشون جالب نبود همش میگن کاش ماهم اونجا میرفتیم شب یلدا یا بچه بازی بازی میکردیم اصلا نمیتونم از سرشون بیرون کنم

آره بخدا ب دلیل و یهویی جوری تغییر میکنن که آدم باور نمیکنه

فدا سر خودت و بچهات  هر جور ک میخوان بشن.

مهم اینه حال دلتون خوب باشه. جشنتون بگیرید. خوش بگذرع😘

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
مطمئنی بقیه رو دعوت کرده یا خودشون برنامه ریختن جمع بشن برن .... بیخیال برو سمت خانواده خودت

اره کلا بقیه خواهر شوهرام و جاریم و مادرشوهرم و پدرشوهرم اینا باهم جمع شدن رفتن فقط مارو از قلم انداختن

چشم گلم آره بیشتر از من بچه ها ناراحتن امروز بردیم براشون کادو و بادکنک و تم اینا گرفتیم تا اونجا رو ...

شهربازی یا خانه بازی برید آخر شب هم باغ رستوران که بهشون کلی خوش بگذره شما هم باهاشون بازی کنید تو حافظه شون ماندگار بشه 

فدا سر خودت و بچهات هر جور ک میخوان بشن.مهم اینه حال دلتون خوب باشه. جشنتون بگیرید. خوش بگذرع😘

دورت بگردم مرسی آره من یکم غصه خوردم بعد ول کردم بچه ها ول کن نیست دم دیقه میگن کاش ماهم میرفتیم امروز بودمشون کادو و تم یلدا و بادکنک اینا گرفتم ولی اصلا جالب نبود براشون فقط فکر اونجان اصلا نمیتونم از سرشون بیروت کنم فقط میگن کاش شب یلدا میرفتیم پیش اونا بازی میکردیم با بچه ها