2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید همه طلافروشی ها دارن ؟

فکر نکنم بنظرم یه عده هستن کارشون همین هست تخصصی طلا آب شده یا طلا خورد کار میکنن وزن پایین که همه بتونن بخرن با هر مبلغی که دوست دارن ولی بعضی طلا فروشی ها طلا خورد و گرم پایین کار نمیکنن چون دنبال سود و منفعت بالا هستن دنبال معامله چرب هستن ولی خیلی طلا فروشی ها شما هر مبلغی سرمایه داشته باشی بر حسب همون طلا دارن بهتون میدن کلا کارشون خورد فروشی هست 

فکر نکنم بنظرم یه عده هستن کارشون همین هست تخصصی طلا آب شده یا طلا خورد کار میکنن وزن پایین که همه ب ...

ممنون عزیزم 

بنظرتون سکه گرمی خوبه بخرم یا طلا آب شده ؟ 

ممنون عزیزم بنظرتون سکه گرمی خوبه بخرم یا طلا آب شده ؟

خواهش عزیزم یه چند دقیقه وایسا از شوهرم بپرسم واست عزیزم چقدر سرمایه میخواهی بزاری حدودا و مدت زمانی ک مد نظرت هست واسه نگهداری اشون چقدر هست 

خواهش عزیزم یه چند دقیقه وایسا از شوهرم بپرسم واست عزیزم چقدر سرمایه میخواهی بزاری حدودا و مدت زمانی ...

ممنون عزیزم من درخواست دوستی دادم اگر قبول کنید تو خصوصی  پیام بدم بگم بهتون جواب سوالاتتون و دوست ندارم اینجا بمونه