2777
2789
عنوان

چ رفتاری داشته باشم با شوهرم

282 بازدید | 35 پست

شوهرم از همه لحاظ ادم سردیه 

من دیشب بهش گفتم بهم محبت کن منم ادمم 

باهام دعوا کرد کلی هم طلبکار حرف میزد 

منم دیشب جامو جدا کردم 

اصلا نیومد دنبالم 

امروزم اصلا رفتار خوبی باهام نداشت 

امشب هم نیومد تو اتاق پیشم 

بنظرتون منم سرد باهاش رفتار کنم؟ 

بخدا دیگه خسته شدم از این زندگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچقدم بگی سردبرخوردکنم بازم ادمه نمیشع دل ادم میترکه ادم بدتربغض میکنه خیلی خستم ازش ..اصن ازسرکارمیادانگار مرده قبرستون توخونست تاباهاش حرف نزنی لاله لال بچه هاهم حرف میزنن دعواشون میکنه.

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
وای ک حرف دل الان منو زدی دارم میترکم شوهرمنم کلا ادم سردیه خدالعنتشون کنه الهی ک خبرمرگ شوهرموبیارن ...

همچنین شوهر من 

بخدا که همش با خودم فکر میکنم چطور باید تا اخر عمرم تحملش کنم 😭

هرچقدم بگی سردبرخوردکنم بازم ادمه نمیشع دل ادم میترکه ادم بدتربغض میکنه خیلی خستم ازش ..اصن ازسرکارم ...

شوهر منم همینه انگار پدرش مرده با یه نفر حرف نمیزنه 

مهمونی نمیاد 

تو جمع نمیاد 

خدا لعنتش کنه 😭

شوهر منم همینه انگار پدرش مرده با یه نفر حرف نمیزنه مهمونی نمیاد تو جمع نمیاد خدا لعنتش کنه 😭

بقران بخدا ب پیرپیغمبراینم همینه هیجانیست سرکارخاب تمام کل وجودم درعذابع نه کسی و دارم ک بخام ب طلاق فک کنم پدرمادر ک نباشه کجاادم پناه ببره..ازیطرفم ادم دلش برابچه کبابع ک بااین سگ پدر کجابزاری بری

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
تو نامزدی گل و بلبل بود وقتی عروسی کردیم دیگه همه چی تموم شد

خب اگه از اول اینجور نبوده پس شاید رفتار خودت باعثش شدی 

روراهاتون تکراریه 

پرحرفی 

غرزیاد میرنی 

بخودت نمیرسی 

همش بهش میچسبی 

هدف و برنامه ای نداری 

به خواسته هاش توجه نمیکنی 

بلخره دلیلشو پیدا کن