2777
2789
پدرشوهرم وقتی کلی بدهی بار آوردیم پشتمون بود اینم جزو همون مسائله

پدرشوهرم با اینکه همه نشستن برام جاباز میکرد پیش خودش نمیزاشت دست به سیاه و سفید بزنم مادر شوهرم برام تخم مرغ میشکست همیشه میرفتیم مسجد سرد بود با زانو دردش همه ی چادرای مسجدو میاورد مینداخت رو پاهام سردم نشه

خیلی زیاده خدا بیامرزتشون

الان ۲۲ساله عروسشونم خیلی برام احترام قائل. همیشه طرف  منن اگر اختلافی پیش بیاد خواهر شوهرام همه جا میگن فلانی شانس خانواده ماست.اینا کارخونه قند تو دلم آب میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسم کاربریت به کامنتت نمیخوره 😂

بدشانسیم از مجردیم روم مونده ربطی ب عروس شدنم نداره🤣🙏🏼

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
مادرشوهر من می‌دونه من عاشق شیرینی کشمشی ام ولی از کشمش متنفرم مجبورم هی کشمش هاشو در بیارم ل بدبختی ...

هممون اشتباهات داریم چون اخلاق و قلق های همدیگه دستمون نیومده

آخریش این بود مادرشوهر پدرشوهرم از مسافرت کلی سوغاتی برام آوردن کلی کیک و کوکی ک دوس دارم کلی لوازم آرایشی و بهداشتی ک لازم داشتم(مادرشوهرم میدونست چی میخام و قرار بود باهاش برم بخرم) 

و لباس 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

بهم زنگ زدن بیا پرده انتخاب کنیم

رفتم 

اخر سر وقتی دخترشون اومد گفت نماینده اصلی ما اومد

فقط پدرشوهرم خواست منو ضایع کنه

و خیلی کارهای دیگه که قندآب لازمم میشه قند تو دلم اب بشه نمیاد تو ذهنم

همسر سابقم مادرش خیلی خانوم بود الهی هر جا هست خدا نگهدارش باشه موقع جهاز خریدن یه چیزی برا پسرش میخرید یه چیزی هم برا من میخرید می ذاشت زیر چادرش برام میاورد میگفت بذار تو جهازت به کسی م نگو بذار همه فک کنن خودت خریدی 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

یه بار تو جمع فامیل شوهرم بودیم شوهر خاله ی شوهرم داشت به شوخی تیکه بارم میکرد،،مادر شوهرم جلوی همه گفت گل عیب داره ولی عروس ما عیب نداره،،هر موقع یادم میاد قند تو دلم آب میشه