2777
2789
عنوان

چند سالگی برام ماشین بخرن منطقیه

56 بازدید | 7 پست

من ۱۹ سالمه 

دانشجو هستم و شرایط کار کردن ندارم 

تا ۲۵ سالگی هم درسم تموم نمیشه که بخوام کار کنم و پدرم خودش گفت بری این رشته من ساپورتت میکنم وگرنه دندون هم میاوردم 

منطقیه که بخوام برام ماشین بخرن؟ البته توانایی مالی رو در نظر میگیرم و یه ماشین جمع جور و دست دو هم برام خوبه چون اولین بارمه

برای رفت و آمد دانشگاه هزینه اسنپم داره زیاد میشه اخه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اگه داشته باشن برات میخرن 

اگه نداشته باشن تبعید اصرار کنی 

منم ۲۱سالمه دانشجوام 

هرروز که برم و بیام  ۴بار باید اتوبوس سوار شم 

پدرم ماشینشو بهم نمیده اونقدریم نداره برام بخره 

منم دیگه چیزی نگقتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چه منطقی پدر بنده خدا مگه چقد درمیاره بخواد برا شما ماشین بخره نگران هزینه اسنپ هستی نگران هزینه ماشین نیستی ؟؟ اگه وضع مالی انقد خرابه که هزینه اسنپم زیاد به نظر میاد با اتوبوس واحد برو 

اگه داشته باشن برات میخرن اگه نداشته باشن تبعید اصرار کنی منم ۲۱سالمه دانشجوام هرروز که برم و بیام ...

شهر ما بزرگ نیست اتوبوس و مترو نداره 

اره اگه نداشته باشن اصرار نمیکنم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بستگی به شرایط مالی خانواده داره عروس عمه من واسه بچه به دنیا نیومده اش خونه خریده

این دیگه چه خوش شانسه😂😂😂 

نه چه منطقی پدر بنده خدا مگه چقد درمیاره بخواد برا شما ماشین بخره نگران هزینه اسنپ هستی نگران هزینه ...

نه بابا هزینه اسنپ رو میدن بهم ولی خب روزانه ۱۲۰ تومن برای یه رفت و برگشت میشه اگه مجبور نشیم از این دانشکده بریم دانشگاه اصلی 

گفتم اگه ماشین بخرن دیگه یه بار هزینه کردیم 

اگه پولش نباشه فشار نمیارم