گلفروشی محل از این پک های یلدا آورده بود یهو یاد یلدایی که همسرم برام آورد افتادم خیلی پر و پیمون خیلی همه چیز عالی بود وقتی یادش میفتم که هنوزم بعد ۱۰ سال قشنگه قند تو دلم آب میشه
پدرشوهرم وقتی کلی بدهی بار آوردیم پشتمون بود اینم جزو همون مسائله
پدرشوهرم با اینکه همه نشستن برام جاباز میکرد پیش خودش نمیزاشت دست به سیاه و سفید بزنم مادر شوهرم برام تخم مرغ میشکست همیشه میرفتیم مسجد سرد بود با زانو دردش همه ی چادرای مسجدو میاورد مینداخت رو پاهام سردم نشه
الان ۲۲ساله عروسشونم خیلی برام احترام قائل. همیشه طرف منن اگر اختلافی پیش بیاد خواهر شوهرام همه جا میگن فلانی شانس خانواده ماست.اینا کارخونه قند تو دلم آب میکنن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آخریش این بود مادرشوهر پدرشوهرم از مسافرت کلی سوغاتی برام آوردن کلی کیک و کوکی ک دوس دارم کلی لوازم آرایشی و بهداشتی ک لازم داشتم(مادرشوهرم میدونست چی میخام و قرار بود باهاش برم بخرم)
همسر سابقم مادرش خیلی خانوم بود الهی هر جا هست خدا نگهدارش باشه موقع جهاز خریدن یه چیزی برا پسرش میخرید یه چیزی هم برا من میخرید می ذاشت زیر چادرش برام میاورد میگفت بذار تو جهازت به کسی م نگو بذار همه فک کنن خودت خریدی
من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔
یه بار تو جمع فامیل شوهرم بودیم شوهر خاله ی شوهرم داشت به شوخی تیکه بارم میکرد،،مادر شوهرم جلوی همه گفت گل عیب داره ولی عروس ما عیب نداره،،هر موقع یادم میاد قند تو دلم آب میشه