2777
2789
عنوان

شوهر من تنهایی خرج مراسمارو میده😢

467 بازدید | 27 پست

خانوما پدرشوهرم از وقتی فوت شده شوهرم کارش حسابی گرفته شانس کنه بدبخت تا قبلش هی طلاهای منو می‌فروخت واسه قسطاش الان دیدم ۱۳۰ میلیون تو حسابش داره 😢بعدم داداشاش مجردن درامدشون بیشتر از شوهر منه بعد شوهرم نمبذاره اونا خرج کنن میگه خودم دارم. چندروز دیگه پول پیش لازمیم واسه خونه .یکسال بود منم منتظر بودم آقا پول دستش بیاد کلاسامو برم الان که پول دستش اومده همرو خرج مراسم باباش کرد😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی برادراش هم دارن شوهرت چرا همه خرجارو تنهایی گردن میگیره هر خرجی شد تقسیم بر نفرات کنن دنگی بدن

شوهر من تا الان هرچی داشتیمو خرج خانوادش کرد کلا به فکر اوناس سی سالش شده هیچی تو زندگیش نداره قسطا و واماشم و حتی پول پیش خونرو هم من میدم

شما مگه کارمندی که خودت بخری یا وظیفه شماست نخر توام

خونه ی مادرش دست پر می‌ره همیشه هی ازش می‌پرسه گوشت مرغ بیارم یا نه بعد من میگم بیار میگه خودت برو بخر قبلا اینجوری نبود الان اینجوری شده

راست گفتن خدا خودش خرج دو چیز میرسونه یکی عروسی یکی مراسم ترحیم این پولم انگار همون خیرات پدرشوهرت ب ...

والا خدا هم راضی نیست تن و بدن زن بدبخت رو واسه پول پیش خونه و .... بلرزونی بعد بری بدی خیرات بابات بریزی توی شکم مردم معمولا کسی که سنش بالاست یه پس انداز مخفیانه داره که اگه فوت شد خرج بریز و بپاشش نیفته گردن بقیه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خانم میت که نمیشه رو زمین بمونه میشه؟ همسایه ها بیان خرج کنن؟ وقتی برادراش معرفت ندارن دیگه به هرحال باید یکی تقبل کنه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی