2777
2789
عنوان

با بچه های نامرتبتون چکار می کنید

206 بازدید | 38 پست

سلام

بچه هاتون وقتی اتاقشونو مرتب نکنن 

تو شلختگی اتاقشون غرق باشن چه برخوردی باهاشون دارید؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

چند سالشه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کار خونه که کمک نمی کنن

اتاقشون که کثیییف

یعنی دستمال کاغذی هاشونم برنمی دارن

بخدا دیوونه شدم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

خوب بزرگن ماشالله . باید از کوچیکی یاد میدادی بهشون. با قصه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
پسر من سه سالشه، الان غرقه چند روزه... خدا بخواد فردا صبح تو یه حمله میریم جمش کنیم. من که میگم ماما ...

همیشه اتاقشونو من تمیز می کنم

به اونا باشه یک مااااه دست نمی زنن

بچه ۵ سالم همکاری میکنه لباساشو میذاره سر جاش آشغالاشو خودش جمع میکنه ولی ۹ سالم هر روز باید بگم قبل خواب اتاقتو مرتب بکن بعد بخواب یعنی هر شب باید بگماااا

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

پسرم ۵سالشه چندبار تذکرمیدم ببینم نمیشه 👇

وسایلشو راه رفتنی  هم من هم شوهرم شوت میکنیم یا میزاریم زیرپا نه درحدی که بشکنه ولی یه جورایی مثلا خرابش میکنیم گریه کنه میگم اگه واست مهم بود جمع میکردی 

یه بارم چندروز پشت سرهم خونمون شبیه طویله بود هرچی میگفتم جمع نمیکرد منم برداشتم ریختم تو کیسه زباله قشنگ قاطی آشغالا شده بود اومد دید شیون میکرد 😂خلاصه جداشون کرد شست گذاشت سرجاش الان دیگه خودش جمع میکنه اتاقشو

تو کار خونه که کمک نمی کنناتاقشون که کثیییفیعنی دستمال کاغذی هاشونم برنمی دارنبخدا دیوونه شدم

ببین باید یادشون بدی وگرنه تا اخرش عذابت میدن. وقتی همکاری کنن خودشونم دیگه چیزی نمیریزن. من اونبار دوتا بچه فامیلو سپرده بودن بهم رو زمین تخمه میشکستن و ... گفتم بیاین جارو کنیم با همدیگه جارو زدیم همه جا مرتب شد دیگه بهم تذکر میدادن چیزی نریز دیگع. الان مامان من رو خواهرم سخت گیری نداشت لیوان خودشو جا به جا نمیکنه. غذا میخوره انگار رستوران رفته پا میشه میره ۲۲ سالشه ها

بچه ۵ سالم همکاری میکنه لباساشو میذاره سر جاش آشغالاشو خودش جمع میکنه ولی ۹ سالم هر روز باید بگم قبل ...

من هر دقیقه می گفتم ..دیدم تاثیر نداره دیگه نمی گم

نکن خب. الان فردا بهشون بگو بیاین جمع کنیم خودت کمک کن نه همه کارو بذار یاد بگیرن

به دختر ۱۹ سالمم یاد بدم؟