2777
2789
عنوان

با بچه های نامرتبتون چکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پروفایلت هم نوشته دختر که داری غم نداری ، کم نداری ، نیاز به همدم نداری😂😂

بله این رافائل مال بچه گیاشونه 

الان بزرگ‌شدن ...و تو سن اختلال هورمونن و ....برای من فقط زحمت می تراشن 

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
بله این رافائل مال بچه گیاشونه الان بزرگ‌شدن ...و تو سن اختلال هورمونن و ....برای من فقط زحمت می ترا ...

اشکال نداره ناراحت نباشید به هر حال اونا هم جوونن یه روز قدر تمام زحمت هاتون و مهربانیتون رو میدونن

من خودم 20 سالمه تا وقتی ازدواج نکرده بودم قدر زحمت ها و مهربونی های مامانم رو نمی‌دونستم ولی تا ازدواج کردم فهمیدم چقدر باید به حرفش گوش میدادم ، چقدر باید کمکش میکردم 

مادر منم عین شما خیلی به تمیزی خونه فکر می‌کنه و همیشه خودش اتاقم رو مرتب میکرد و منم عین دختران شما اصلا جمع نمی‌کردم و همیشه بهم می‌ریختم ، الان که اومدم خونه خودم میفهمم چقدر بد بوده اون کارم