2777
2789
عنوان

کیا رسم کادو یلدا بردن دارن

127 بازدید | 15 پست

ما رسم داریم برای عروس یلدایی میبریم میوه تزعین شده و لباس .

سبد گرفتیم سه تا هست یکیش میوه گزاشتیم حالا موندم کادو رو همون سبد بزاریم ؟؟؟

کادو رو سبد میزارن یا باکس  جدا ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من دوتا سبد میوه تزئین شده اوردن خیلی بزرگ بود

دوتا کدو بزرگ که شبیع عروس دوماد بود😅

پک خشکبار 

با توستر و کارت هدیه

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

ما رسم داریم میوه و شیرینی و آجیل و لبو و هندوانه و کیک و ژله همه رو تزئین میکنن همراه با لباس زمستونی و یه تیکه طلا برای عروس یا دختر تازه خونه ی بخت رفته میبرن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
باکس جدا شیک تره ولی سبد هم میذارن .این رسما تو این وضعیت اقتصادی چقد عذاب آوره برا اکثر خانواده ها

از همه بدتر استوری کردن و به رخ کشیدنه 

بخدا نمیفهمم برای چی کسی باید هدیه هاشو استوری کنه .همین کارا باعث انرزی منفی میشن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
از همه بدتر استوری کردن و به رخ کشیدنه بخدا نمیفهمم برای چی کسی باید هدیه هاشو استوری کنه .همین کارا ...

دقیقا ...چقد استرس به خانواده ها وارد میشه خیلی بده .کاش یه مقدار فرهنگ سازی میشد