2777
2789
عنوان

ازینکه دوس پسر نداشته باشی یعنی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست

بهشون اهمیتی نده با عقاید و طرز فکر خودت زندگی کن 

وقتی وارد یه رابطه ی دوستی میشی هزار تا اتفاق میفته به عنوان یه زن متاهل بهت میگم برای خودت خاطره های تلخ نساز راه خودتو برو درس بخون و از خودت یه شخصیت قوی بساز که بعدها به خودت افتخار کنی ازدواج و عاشقی،به وقتش که اتفاق بیفته شیرین ترین روزای زندگیت میشه اما الان وقت ساختن آینده اس نه بازی با روح و روانت

هیچ وقت به حرف،و نظر همکلاسی،و دوست توجه نکن امروز کنارتن فردا معلوم نیست هرکسی چه سرنوشتی،پیدا میکنه این دوران زود میگذره سعی کن عاقلانه ازش عبور کنی 

حالا همینا که فکر میکنن دستاورد بزرگیه شوهر یا نامزد یا دوست پسر داشتن دوروز بعد از شروع رابطه تاپیک ...

نمی گم چیز خوبی هست یا بد یا این که اگه کسی نداره خیلی بده یا اگه کسی داره که افتخاری داره بستگی به خود طرف و خیلی چیز های دیگه داره من الان دوس پسر دارم البته دوس پسر که نه عشقم هست ما قصدمون ازدواج هست خیلی وقته باهم هستیم تا حالا هم خیانت نکرده دیگه بستگی به دو طرف طرز رفتار و شعور و شخصیت و خیلی چیز ها داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.