khoda_barayam_bas_as مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 عنوان حاضرین با یه آدمی که قیافش انقد زشته که خنده داره | مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 95 پست هیکلشم خوب نیس ازدواج کنین خودتونم از لحاظ ظاهری خوب باشید ولی جایگاه اجتماعیش و اخلاقش خوب باشه ۱۱ سالم ازتون بزرگتر باشه امروز | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 خب نمیتونه هیکلشو با باشگاه اینا درست کنهیا اگه کچله مو بکارهدماغش نامیزونه عمل کنه انقد وضیت داغونه اگه بخاد اینکارارو بکنه صد سال طول میشکه
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2231 کاریزماتیک مگه معنیش همون خوشتیپ نمیشه کاریزماتیک یعنی جذابادما جذب اون ادم میشنربطی به چهره هم نداره زیاد امید بذر هویت ماست 💚🌱
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2485 مثلا چهرش توصیف کن من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 وقتی میبینش چه حسی داری؟چی میاد تو ذهنن خنثی
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 تازه میگه تو بدون من هیچی نیستیهیکلش که هروز داره افتضاح تر میشههروز دارم ازش سردتر میشم ولی با تفاو ... وض مالیت خونه بابات خوب بود؟ من عغده ی پول دارم
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2485 انقد وضیت داغونه اگه بخاد اینکارارو بکنه صد سال طول میشکه یعنی شکم داره؟کوتاههخپبلهباسن دارهخب چرا توضیح نمیدی من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 مثلا چهرش توصیف کن بین دماغ بزرگ ابروهای به هم چسبیده ی زشت چشای خیلی کوچیک لب که اصلا نداره موام نداره هیکلشم افتضاحه
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2485 خنثی هیچ وقت این کارو نکنخووتو ایندتو بحاطر پول تباه نکنپول خیلی مهمه خییییییلی ولی باید یه حی باشه من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2485 هیچ وقت این کارو نکنخووتو ایندتو بحاطر پول تباه نکنپول خیلی مهمه خییییییلی ولی باید یه حی باشه یه حسی من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
7791210 عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1886 وض مالیت خونه بابات خوب بود؟ من عغده ی پول دارم نه خوب نبود من نه این فکر میکنه بخاطر پولشه ولی نه بخطر بچه هامه من خیلی زود ازدواج کردم
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 تازه میگه تو بدون من هیچی نیستیهیکلش که هروز داره افتضاح تر میشههروز دارم ازش سردتر میشم ولی با تفاو ... به خاطر چهرش ازش سردتر میشی
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 یعنی شکم داره؟کوتاههخپبلهباسن دارهخب چرا توضیح نمیدی باسنشم بزرگه
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2485 بین دماغ بزرگ ابروهای به هم چسبیده ی زشت چشای خیلی کوچیک لب که اصلا نداره موام نداره هیکلشم افتضاحه خب چرا میخوای خودتو نابود کنیچشماتو ببند خودتو اونو ل خ ت رو بروی هم تصور کن لب گرفنتشو تصور کن چه میدونم تو بعل بودنشبه نظرم وحشتناکهاگه حس کردی بدت نمیاد شاید بشه ولی اگه حالت بد شد بدون خودتو نابود میکنی من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4876 خب چرا میخوای خودتو نابود کنیچشماتو ببند خودتو اونو ل خ ت رو بروی هم تصور کن لب گرفنتشو تصور کن چه م ... راسش برام مهم نیس ولی میترسم بعدا مهم بشه