khoda_barayam_bas_as مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4868 عنوان حاضرین با یه آدمی که قیافش انقد زشته که خنده داره | مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 95 پست هیکلشم خوب نیس ازدواج کنین خودتونم از لحاظ ظاهری خوب باشید ولی جایگاه اجتماعیش و اخلاقش خوب باشه ۱۱ سالم ازتون بزرگتر باشه امروز | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4868 خب چرا میخوای خودتو نابود کنیچشماتو ببند خودتو اونو ل خ ت رو بروی هم تصور کن لب گرفنتشو تصور کن چه م ... تو بودی قبول میکردی؟
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2485 تو بودی قبول میکردی؟ اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااقیافه برام مهمهمن همیشه تو مجردیم به لحظخ رابطه فکر میکردمهر کسی یه دیدگاهی داره ولی خب به نظر من ادم تو اون لحطه ها چهره و زیبایی طرف بیشتر به چشمش میاد من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
مریم_محشر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1655 میگم به این حتی بچه کوچولوهام میگن زشت اگه اینقدر داغونه اگه خودم زشت ترین آدم دنیا هم باشم قبول نمیکنم . چون حداقل با یک آدمی میخوای زندگی کنی باید متوسط رو حداقل باشه
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4868 اگه اینقدر داغونه اگه خودم زشت ترین آدم دنیا هم باشم قبول نمیکنم . چون حداقل با یک آدمی میخوای زندگی ... آره خیلی داغونه مطمعن باشپس قبول نکنم ینی
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4868 اگه اینقدر داغونه اگه خودم زشت ترین آدم دنیا هم باشم قبول نمیکنم . چون حداقل با یک آدمی میخوای زندگی ... نه اصلا متوسط نیس از باسنش بدم میاد بزرگه باسنش
مریم_محشر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1655 نه اصلا متوسط نیس از باسنش بدم میاد بزرگه باسنش ازدواج یک بخشش رابطه جنسی هست وقتی آدم ب طرف مقابل گرایش نداشته باسه و حتی بدش بیاد از طرف قطعا نباید قبول کنه