2777
2789
عنوان

شمع تراپی

37 بازدید | 7 پست

کسی تا به حال شمع تراپی کرده؟ شمع تراپی هلاک دشمن چی، انجام داده؟ یکی از هر راهی وارد زندگیم میشه همش شر میکنه نمیدونم چی کارش کنم تنها راهی که به ذهنم میرسه همینه 

اینا همش الکیه رو در رو بزن تو دهنش یا از پشت بهش خنجر بزن این کارا که از کایینات و خدا و زمین و زمان بخوای بی نتیجه هست خودت باید بزنیش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همش الکیه رو در رو بزن تو دهنش یا از پشت بهش خنجر بزن این کارا که از کایینات و خدا و زمین و زما ...

عزیزم ایشون دعانویسه میاد منو خونوادمو اذیت میکنه وگرنه من که اصلا حاضر نیستم باهاش حرف بزنم چندشم میشه باهاش حرف بزنم خودش هم میدونه ولی از اونجایی که کلاهبرداره یه آدم روانیه همه هم میگن فقط من نیستم یه دوست مشترک داریم اون زندگی مشترکش با شوهرش سیاه شده بدبخت شده دوستم. از وقتی سر و کلش پیداش شده فقط شر و بلاتکلیفی اومده تو زندگیم از بحث نحسه

عزیزم ایشون دعانویسه میاد منو خونوادمو اذیت میکنه وگرنه من که اصلا حاضر نیستم باهاش حرف بزنم چندشم م ...

🤷‍♀️ میخوای تو هم برو براش دعا بگیر پس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه بابا الکییهمن خواهرم دشمنی میکنه همه جوره 20 ساله هیچ کاری نمیتونم بکنم

با شمع تراپی یه سال دو سالی بود ازش راحت شده بودم دوباره سر و کلش پیداش شد اصلا نمیدونم چی کارش کنم راحت شم. خدا لعنتش کنه ... حللا اگه ما شر کرده بودیم الان ماشین بهمون زده بود جا به جا مرده بودیم

🤷‍♀️ میخوای تو هم برو براش دعا بگیر پس

دعای قرآنی کسیو سراغ ندارم دعای شر هم نمیتونی بگیری برمیگرده به خودت.... اینایی که تو اینس..تا هستن اکثرا طل..سم نویسن. طل..سم هم بگیری خودت طل..سم میشی به کارم نمیاد