2777
2789

خانما من خیلی تنهام. خانوادمم آنچنان ازم حمایت نمیکنن. خیانت دیدم و قلبم هزار تیکه ست. با بدبختی زندگیمو جمع و جور کردم. تازه امسال ماشین آنچنانی گرفتیم. تازه سال دیگه خونه ۳ خوابی ک پیش خرید کردیم بهمون تحویل میدن‌. و تو این زندگی دخترمم هست. ی مقدارم از خود شوهر نامردم گرفتم خودم مستقل شدم. 

واقعا سختمه باهاش زندگی کنم خیلی اذیتم دلم محبت عمیق میخاد. دلم صداقت میخاد ولی دیگ هیچوقت نمیتونم بهش اعتماد کنم.

اگه برم شرایط مالیم خانوادم اوضاع جامعه اطرافیان و همه اینا هست مهمتر از همه دوری دخترم ک نمیتونم با خودم ببرم

عوضش شاید دیگ این کمبود محبتو نداشته باشم. دیگ هرروز منتظر فاجعه نیستم. هرروز فکرنمیکنم من دوس داشتنی نیستم. یا الان شوهرم کجاست و چیکارمیکنه

ولی اگه بمونم تا ابد حسرت ی عشق ب دلم‌ میمونه. نمیدونم شایدم چندسال دیگ درست شد ک بعید میدونم

الان از لحاظ مالی اوکیم. دخترم پیشمه. خانوادش خیلی ارتباط خوبی باهام دارن محترمن. کاری بهم نداره خسیس و بددل و شکاک نیست. هرکاری داشته باشم انجام میده. و ظاهرا هم باهام خوبه. ولی نمیدونم اون بیرون چ خبره!

شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدا شدم و یک دختر دارم   

خیانت سخته همسزم خیانت میکردد و هیچ تعهدی نداشت و من  ب سختی طلاق گرفتم  اما همسرم پشیمونه بنظرم  ب خاطر دخترت بساز بساز بمون

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

دخترت همراهته؟

اره

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

کاش منم دخترمو میداد بخدا همین امشب میرفتم

چند سالشه؟ صحبت کردی راجبش

دخترم ده ماهشه. تو بارداریم خیانتشو فهمیدم. اگ‌بگم آتیشم میزنه جونش ب دخترم بنده

بمون نرو  

بمون نرو

دلم ی خیال راحت میخاد همین! نمیدونی روزی ک یکم لباس شیک بپوشه روزی ک ی ساعت دیر بیاد. قلب آدم تپش هزار میگیره. خیانت خیلی سخته روزی صدبار آدمو میکشه. از اونورم اصلا نمیدونم دنیای بعد طلاق چ شکلیه