aqsftfhg مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 9 عنوان ویتیلیگو یاهمون لک وپیسی 74 بازدید | 8 پست کیاویتیلیگویاپیسی دارن یک لحظه میایین امروز | 07:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5968 کسی هست که خوب شده باشه مطمئنی ویتیلیگوئه؟یعنی آزمایش دادی؟ ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
aqsftfhg مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 9 خیلی درمان کردم زمانی که بچه بودم تا اینکه بالاخره خوب شدم وبعدهاازدواج کردم والعانم دوتابچه دارم ولی به خاطر یک سهل انگاری این بیماری فعال شده
aqsftfhg مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 9 یک کرم روشن کننده برای زیرچشمم زدم این بیماری فعال شد اول یک لک خیلی کمرنگ توصورتم دیدم یعنی فقط خودم میدیدمش
aqsftfhg مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 9 بعددکترکه رفتم بهم گفت همون لک وپیسی یعنی دنیاروسرم خراب شد
aqsftfhg مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 9 دوتادکتردیگه رفتم بالامپ وودنگاه کردن گفتن پیسی نیست ولی من مطمعنم که هست چون از جاهایی که قبلاداشتم شروع کرده به حرکت
aqsftfhg مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 9 العان دستام پاهام وازهمه بدترصورتم شده فقط چون کمرنگ هستن فقط خودم متوجه میشم دکترم میگه به مرورزمان سفیدمیشه،😓