یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امروز رفتم بیمارستان پرستارا و دکترا آنقدر ناراحت بودن میگفتن کاش معلم میشدیم
بآور کن عمرا بتونن یک روز کلاسداری کنن .من هر وقت کلاسم برنامه داشته باشه والدین که میان کمک کنن فقط میگن خانم خدا بهت قوت بده چطور اینا رو کنترل میکنی .
دکترا میخواستن معلم باشن؟عجیبه:)))))ولی معلم قطعا از پرستاری بهتره
پرستاری به نظرم بهتر از معلمیه
میگفتن حقوقشون برابر ما دکترای عمومیه الان زمین ک زمان تعطیله جز کادر درمان
شغل راحتیها
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
بآور کن عمرا بتونن یک روز کلاسداری کنن .من هر وقت کلاسم برنامه داشته باشه والدین که میان کمک کنن فق ...
آخه میدونی چیه کنترل مریض هم سخته خب
دلشون پر بود واقعا دلم براشون سوخت
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
بدبخت معلما یه زمانی حرمت داشتن.تکلیف میدی بدی نمیدی بدی.نمیدونیم به ساز کی برقصیم .دانش آموز پایه چهارم علیرضا که اسمشه رو نوشته علیرزا من تکلیف بهش ندم چطور بهش بفهمونم کجا از کدوم شکل الفبا استفاده کنه .مادرش هر روز میاد شکایت هر روز میره اداره که معلم پسرم تکلیف میده معلمش امتحان می گیره نمی شینه چهار کلمه به بچش درس یاد بده
از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم