2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیان لطفا😭

154 بازدید | 15 پست

خانوما کارم گیره خیلی هم گیره کمکم کنید😑

مادر دوستم فوت شده و میخوام برم مسجد برای مراسم❗

من و دوستم صمیمی بودیم چهارسال پیش دوران دبیرستان!

الان هم حرف می‌زدیم از اینستا و دوسال همو ندیدیم یکم خیلی با کلاس هستن دکتر و مهندس وقاضی 

من واقعا شرایطم جوری نیست که گل بگیرم!

میخوام لوح تسلیت بگیرم به نظرتون زشته؟

بعد این لوح رو به کی بدم؟به دوستم یا فرد خاصی میگیره؟

لطفاً نخندین واقعا اولین باره تنهایی جایی میرم و کسی جز شما ندارم کمکم کنه

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

نیاز نیست چیزی بگیری حتما به نظرم اصلا برای ختم 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم خیلی با کلاسن ؟!چه جمله بندی جالبی😂

نمی‌دونم عزیزم ما گل میبریم معمولا 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

یکم خیلی با کلاسن ؟!چه جمله بندی جالبی😂نمی‌دونم عزیزم ما گل میبریم معمولا

راستش آدم سرشناس شهرمون هستن برا همون استرس دارم

فاصله طبقاتی خیلی داریم 🥺

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

لوح نگیر برو فقط تومراسمشون باش یااگر دوست مشترک دارین چند نفریتون باهم گل بگیرین

دوستی ندارم دختر درونگرایی هست

چیزی نبر دست خالی ام بری اوکیه عزیزم همین ک میری خودش کافیه ولی سعی کن برای ناهار وپذیرایی نمونی

نه قطعا نمی‌مونم قرار بود برم تهران فقط به خاطر شرکت تو این مراسم نرفتم ویه روز عقب انداختم

یه هفته که رفتی سرخاک یه دسته گل بگیر هزینش کمتره تاج گل خیلی گرون درمیاد

دقیقا بالای دو تومنه دسته گل تاج بالای ۵تومن