2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حوصله زندگی کردن ندارمهم زشتمهم قد کوتاهم هم هیچ دوستی ندارمچرا زندم😂

همییین؟؟؟؟خب میکاپ کن عمل کن تا خوشگل شی 

رو اعتماد به نفست کار کن 

قد کوتاه مگه قدت چنده بابا هر کی سلیقه ای داره مهم اینه خودت خودتو قبول داشته باشی قد کوتاه کیون ناز هست 

دوست هم روابط اجتماعی تو قوی کن وقتی همه ی این کارا رو انجام بدی خو‌د به خود دوست هم پیدا می‌کنی مطمعن باش

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

بدرک بزار بشه شاید گناه کنم دنیا برام بهترشه

بخدا اشتباه میکنی من خودم اینجوری بودم ایمان دارم به خدا زندگیم یه جوری شده که باور نمیکنی باید خدارو دوست داشته باشی نه شیطانو 😐😐

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

بخدا اشتباه میکنی من خودم اینجوری بودم ایمان دارم به خدا زندگیم یه جوری شده که باور نمیکنی باید خدار ...

هرچی خدا رو التماس میکنم اصلا نمیشنوه 

تا حالا ی گناه کوچیک نکردم 

دستم ب ی نامحرم نخورده 

همش بدبختی 

بخدا من مال این دنیا نیستم کاش خدا خودش جونمو می‌گرفت 

اگه با خودکشی به آسایش و زیبایی و دوست...و اینجور چیزا میرسی ،حتما این کارو بکن. خودتو به شرطی بکش ک ...

من فقط میخوام نیست بشم اصن نباشم 

حوصله اون دنیا و جهنم رو دیگه ندارم..

گناهامم کم نیست ..

داشتم تو اینترنت سرچ میکردم الان چند مدت دنبال راه خودکشی میگردم بهترینش نوشتن گاز نجیبه

اره بنظرم گاز بهترین روشه بشرطی که حداقل تا دو روز هیچکی خونه نباشه و مطمئن باشی کسی قرار نیس نجاتت بده البته نمیدونم اگ خودکشی ناموفق بشه چه عوارضی ممکنه داشته باشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
هرچی خدا رو التماس میکنم اصلا نمیشنوه تا حالا ی گناه کوچیک نکردم دستم ب ی نامحرم نخورده همش بدبختی ب ...

حداقل شما نگران اون دنیاتون نیستین 

من به اون دنیا فکر میکنم بیشتر حالم بد میشه..

تو فقط به یه چیز نیاز داری

عاشق خودت شو،برای خودت زندگی کن،برای بهتر شدن کیفیت زندگیت تلاش کن همین

خودکشی احمقانه ترین کار ممکنه

همه ی ما در نهایت مرگ رو تجربه میکنیم انقدر براش عجله نکن،هنوز کلی اتفاق هست که تجربش نکردی اگه هر کسی تو سختیاش خودکشی میکرد الان همه مرده بودیم

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!