2777
2789
هرچی خدا رو التماس میکنم اصلا نمیشنوه تا حالا ی گناه کوچیک نکردم دستم ب ی نامحرم نخورده همش بدبختی ب ...

منم اینجوری بودم تاپیکایی قدیمم رو ببینی میفهمی یهو معجزه شد بازیگوش اما خدا دوست

من دختر بازیگوشی ام اما تا وقتی شروع کردم با خدا باشم حالم خوبه اعتماد بنفسمو سفره اما خدا هوامو داره چون نظر خدا برام مهمه تا حرف مردم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میخوام نیست بشم اصن نباشم حوصله اون دنیا و جهنم رو دیگه ندارم..گناهامم کم نیست ..

نیست نمیشی از این حالت به حالت دیگه ایی درمیایی. بزار روز مرگت فرا برسه خودش. مشکل و سختی همیشه هست ولی شکلش واسه هرکسی فرق میکنه. خواهرشوهر من بچشو از دست داده روزگار سختی رو میگذرونه انگار تو این دنیا نیست هیچی دیگه براش معنی نداره، فقط آرزو میکنه زودتر موقع مرگش برسه. اینو گفتم که بدونی دردها هستن و فقط قیافشون با هم فرق میکنه. 

157 اینا

ببین قد اونقدرام معیار نی جدیدن مد شده ،دوستم ک برو خداروشکر کن هیچوقت زندگی با عفریته ها رو تجربه نکردی،تنها چیزی ک میمونه زیباییه ک اونم خیلی راه برا خوشگلتر شدن هس ب مرور زمان خوشگلترم میشی و مطمئنن ازادیاتم بیشتر میشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
نیست نمیشی از این حالت به حالت دیگه ایی درمیایی. بزار روز مرگت فرا برسه خودش. مشکل و سختی همیشه هست ...

با دیدن و فهمیدن ناراحتی بقیه خوشحال نمیشم بلکه ناراحت تر میشم..

با دیدن و فهمیدن ناراحتی بقیه خوشحال نمیشم بلکه ناراحت تر میشم..

من نمیگم خوشحال باش ،میگم بدون که این راهش نیست تنها نیستی و به یاد اینا از کارت منصرف شو و ازشون صبور بودن و یاد بگیر.