2777
2789

خدایا کاری کن عشقم برگرده لذت رسیدن بهشو بهم عطا کن ارت تمنا میکنم اگ یک درصد عبادتت کردم اینجوری برام جبران کن خودت شاهد بودی چطور میپرستیدمت میشه این لطف و در حق بنده ناچیزت بکنی؟🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بذار یه چیزی بگم..

شاید سنم کم باشه ولی شایدم تاثیر گذار باشه 

من بار اول ک عاشق شدم ۵ سال ب پاش موندم با اینکه حتی باهاش حرف نمیزدم. همش دعا میکردم فقط و فقط برا من باشه چه شب هایی ک گریه نکردم و التماس نکردم و سر نماز دعا نکردم

بذار کامنت دیگه میذارم بقیشو مینویسم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

خیلی دوسش داشتم و مطمئنم عشق زودگذر نبود 

همه میگفتن زودگذره ولی نبود . یه ماجرا هایی شد ک مهم نیست چیز خاصی نیس. ولی یه بار شب تعزیه داشتیم تو کوچه 

از امام رضا خواستم ک اگه قسمت من نیست از فکرش بیرون بیام و کلا همه چی تموم شه 

حدودا ۱ سال طول کشید تا تموم شه و الان هیچ حس دوست داشتنی نسبت بهش ندارم .

و فهمیدم برای منه با خدا ک خط قرمزم مشروبات و فلان و فلان هس همه اینکارارو میکرد

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

حتی خواب دیده بودم ک سیگار میکشه 

و چن تا خواب دیگه ک همشون درست از آب دراومدن .

خواستم بگم هیچ چیز بی  حکمت نیست اگه قراره برا تو باشه برا توئه. اگه نه با هیچ طلسمی هم نمیمونه ولی گریه زاری بیش از حد نکن اگه خواستی دعا اینا بردار بخون برای حاجتت

راستش من بعد اون حدودا ۲ سال گذشته بود ک باز عاشق یکی شدم ک اینبار خیلی شرایط سخت تر و ناامید کننده تر از قبلیه 

یعنی شاید ب اون امیدی داشتم ولی ب این کلا هیچ امیدی ندارم همشو سپردم دست خدا و زمان فقط امیدوارم ضربه روحی نخورم