2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 232247 بازدید | 2422 پست
نداشتن پول و‌امکانات به کنار فقر و بدبختی به کنار مادر من به شدت بیشخصیت و سلیطه و یددهن بود ما اون‌ ...

😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
واااای چقدررررر فضولههههه اصلا به اون چه؟؟؟؟؟😤😤😤😤😤😤😤

گفتم فامیلم خیلی داغونن ،همشون همین مدلن ،مشت نشونه خروار اینقدر این سالا ازشون کشیدم بخوان کارماشو پس بدن باید به خاک سیاه بشینن ،گرچه هیچوقت نفرینشون نکردم دلم نمیاد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمکدون نداشتین میدونی پدر من وضعش انچنانم بد نبود.ینی گاهی خوب بود گاهی بد .ماهم با کفش سوراخ می ...

مادر من کپیه کامل مادر شماست 

نگا کن الان یه احاق گاز رومیزی خاهرم خریده اونو استفاده نکرد گفت راحت نیست براش یه دونه فردار خریدیم مارک سینجر به خدا ده لایه روش سلفون و‌نایلون و‌کارتن پیچیده گذاشته گوشه انباری با همون اجاق گاز کهنه ۴۰ سال پیش غذا درس میکنه یه عالمه ظرف روحی کهنه قدیمی ازشون دس برنمیداره 

هرررر مهمونی میاد باید ۲ملیون ۳ملیون بدیم از بیرون غذا بگیریم چون نمیذاره تازه خارو‌استفاده کنیم با اجاق کهنه هم غذا در نمیاد یه شعله هست‌که باید ۵دیقه اول با دست نگهداری شعله رو‌تا بسوزه 😔😔😔

واااای چقدررررر فضولههههه اصلا به اون چه؟؟؟؟؟😤😤😤😤😤😤😤

از حرفای بقیشون بگم تاپیک باید صد صفحه دیگه بره جلو ،هیچوقت حلالشون نکردم

الانم فقر هنوز هست؟ تو سال 405 هستیم فک نکنم کسی تا این حد فقیر باشه الان

آره ولی یه جور دیگه هست مثلا الان همه بچه ها گوشی دارن یه عده ندارن حتی تو کلاس آنلاین شرکت کنن،یا خیلیا لب تاپ دارن ولی یه عده ندارن خیلیا میرن کتابخونه درس میخونن یه عده نمیتونن تو خونه ها هم که دیگه آپارتمانی ودوتا اتاقی که جا برای درس خوندن ممکن نباشه هست ولی خب به نوع ۲۰۲۳

..........
مادر من کپیه کامل مادر شماست نگا کن الان یه احاق گاز رومیزی خاهرم خریده اونو استفاده نکرد گفت راحت ن ...

ای وای من 😔😔😔 چقدر عذاب کشیدین تو اون خونه

گفتم فامیلم خیلی داغونن ،همشون همین مدلن ،مشت نشونه خروار اینقدر این سالا ازشون کشیدم بخوان کارماشو ...

لازم نیس نفرین بکنی یا نکنی،خدای بالاسر خودش شاهده🕌🌸

غروب شد و 🌅 دوباره قلب من❤ پر از ترانه شد🎼🎶 غروب آمد 🌅و هوا هوای عاشقانه شد🏝🏖😌
ما ضعف سلامتی داشتیم مادرم دو سال درگیر بیماری قلبی بود دو سال قبل اونم نزدیک سه سال کامل درگیر کلیه ...

عزمزم ببخشین اینو میگم ، بخوای یا نخوای یه روز این اتفاق می افته انشاالله بعداز ۵۰ سال دیگه ولی هست ، چاره ای نداری ، مرگ سراغ همه میاد ، تنها راهت اینه به خدا توکل کنی و خودت رو قوی کنی ، یعنی چی من می میرم ، باید بگی هیچی منو از پا در نمیاره من خدا رو دارم 

‌(منم تمام استرس هایی که کشیدی رو داشتم ، سخت بود ، خیلی سخت ولی الان که به گذشته فکر میکنم ، میگم کاش قوی بودم ، کاش نمی مردم ، زنده شدن دوباره خیلی سخته )

وای چرا اینو گفتی الان کمد و میز ارایشم پر کرم و لوازمه ولی فقط میخرم عقده دارم استفاده نمیکنم چون د ...

اینا نتیجه زخم های گذشته امونه. ولی نمیدونم چه جوری بود با همه اون سختی ها دلمون خوشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
لازم نیس نفرین بکنی یا نکنی،خدای بالاسر خودش شاهده🕌🌸

اره ، حلالشون نکردم هیچوقت اونا هم هرگز معذرت خواهی نکردن ،پشیمونم نیستن مطمئنم بازم شرایطش باشه بازم اون حرفا رو میزنن

ای وای من 😔😔😔 چقدر عذاب کشیدین تو اون خونه

تازه مادر من خیلنت میکرد بارها بارها سلیطه بددهن فحاش 

پدرم وضعش بد نبود ولی مادرم میگفت ما فقیرین گشنه این پولاشو‌جم‌میکرد یواشکی طلا میخرید یا  میاورد مارو به زور شهر دیگه خونه خالم برا بچه های اون‌کباب میخرید چون خالم اجازه میداد بیشتر خونش بمونه و‌مادر بیشتر با مردا بچرخه 

تازه مادر من خیلنت میکرد بارها بارها سلیطه بددهن فحاش پدرم وضعش بد نبود ولی مادرم میگفت ما فقیرین گش ...

جیگرم کباب شد واستون😔😔😔 

جدا برا من سواله زندگی قبلا انگار سخت تر بودهالان همه لباس خوب می‌پوشن و به ظاهر اهمیت میدنیعنی وضعی ...

شرایط بدتر شده ولی اون زمان خانما کار نمیکردن تعداد بچه ها پنج به بالا بود 

الان خانوما کار میکنن بچه ها کمتر هستن رفت و آمد کمتره کسی از حال کسی خبر نداره 

هر کسی بیشتز از دوتا بچه بیاره روزگارش میشه مث بچه هایی که اینجا درداشون رو نوشتن 

مادر من کپیه کامل مادر شماست نگا کن الان یه احاق گاز رومیزی خاهرم خریده اونو استفاده نکرد گفت راحت ن ...

ته این کارا یه استرس و عقیده هست .یه ترس از دست دادن 

و درست بشو نیست .

مادربزرگ من ۴ تا خونه داره همشون خالی اما تو یه دخمه زندگی میکنه بهش میگیم می.ه نکنه خراب بشن نکنه اونجا راحت نباشیم نکنه از اینجا بریم بد باشه و هزترتا ترس که اونو نمیزاره از اون چیز قدیمی دل بکنه هرچند اذیت باشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم