2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 218994 بازدید | 2345 پست

همیشه کهنه فامیل تنمون میکردیم یادمه عروسی آبجیم بود بابام به زور مامانم برا منو خواهر کوچیکم لباس خرید اون موقع ۹ سالم بود یادمه تا شیش سال تمام تموم مهمونیا و مراسمات وجشن عروسیا همون یه دست لباسو پوشیدم ، یه شلوار و بلوز بود انقدر پوشیده بودم که انقدر نازک و نخ نما شده بود که شونه هاش شل شده بود تا هفت سال بعد اون لباس خریدنه هیچکس برام لباسی نخرید یادمه فقط سالی یه دو جفت جوراب برای منو خواهرم می‌خریدن دیگه کلا با کهنه فامیل میگذروندیم 

بخاطر نداشتن لباس تا چند سال عروسی نمی‌رفتم که بیشتر تحقیر نشم 😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

من یبار شوهرم ب شوخی گفت اینجوری 

بهش گفتم اگه قرار بود ک اینجام مث خونه بابام باشه ک باتو ازدواج نمیکردم میموندم خونه بابام بهتر بود مسئولیت کمتر دردت فقط پول و سختی بود ک اونم میکشیدم از اون موقع دیگه شوخیشم نکرد 

حتی گفتم از چاله درنیومدم ک بیافتم تو چاه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
برای رشته مامایی بازار کار خوبه؟

ببین ی بخشی از شغل هم بستگی ب خودت داره

ک چقد تلاش کنی

همه رشته ها بازار کار دارن ولی بستگی ب شما دارع

مثلا من ی دوستی دارم مدرک مامایی داره

ده ساله بیکاره

نه حاضره بره جای خصوصی کار کنه

نه مطب میزنه

نه برا استخدامی آنچنان تلاش میکنه

خب ظرفیت شغل ها کمه و رقابت بالا

اولویت با کسی هست ک خیلی تلاش میکنه

رشته تغذیه خوبه ، پرستاری هم خوبه

اومدم از فقر ونداریامون برات بنویسم انقدر گریه کردم که نشد اینقدر زیاد بود که نفهمیدم کدوم وبنویسم ش ...

کاربریمو یادت بمونه حتما تگم کن منم از خاطرات قبلم میگم تو تاپیکت❤😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خب چیکارکنم .الان غصه بخورم خوبه .نه والا ..گهگداری از خجالت .ماسک میزنم .که برم پسرمو ازمدرسه بیارم ...

حالا  عزیزم  توی  به  قول  خودت  زشت و پسندیدند  به  منم  میگن  چون  شلی  کسی  نمیخوادت

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها چقدرررر هممون سرشار از آزارواذیت و کمبودهای بچگی مون هستیم......خواهرمن الان روانشناس و مشاوره ست🤣یکی باید تروماهای بچگی خودش رو درمان کنه.خواهردیگم الان جزء هیئت مدیره یکی از ارگان های دولتیِ،گالری هنری داره با کلی هنرآموز و کب کبه و دب دبه.منم دبیرم...ولی سرشارررریم از لحظه های پرکمبود و حال بهم زن...چند صفحه قبل گفتم یک سری از کمبودهامو

من ؛)

انقدر که لباس دیگران و میپوشیدم؛)

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

چرا اینطوری فکر می کنی اون اطرافیانت بودن که این حس رو بهت دادن بچه ها زمان های ما همه عاشق شیرینی ب ...

چی بگم ،نشخوار فکری زیاد دارم شبا که چشممو میبندم کوچیکترین کارام تو گذشته یادم میاد خودمو سرزنش میکنم یه مدت قرص افسردگی مصرف میکردم ذهنم اروم بود دوباره برگشته همه چی شدید تر از قبل

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: