2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 241562 بازدید | 2447 پست
اگر اینجا کنایه از مرد بودن منظور همان دلاوری و پهلوانی و جوانمردیست

بله عزیزم میدونم😍😍😍

چیزی که همه ما شنیدیم و برامون عادی شده 

ولی ما خانمها باید این ضرب‌المثل های ضد زن رو اصلاح کنیم

یه زن چرا تو جایی که خوش درخشیده بهش بگن عین مرد شدی 😘😘😘😘😘

عزیزم 😔 خیلییییییی کارش زشت و احمقانه تا حالا بهش گفتی حرفاش چقد حالتو بد میکنه یا فقط سکوت میکنی و ...

دارم عادت میکنم باورت میشه؟ قبلا وقتی این چیزا رو میگفت تا حد مرگ میرفتم ضربان قلبم بالا میرفت پنیک میشدم و حالم بد میشد 

الان فقط قلبم تیر میکشه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس اول بودم گفتن اردو داریم نفری سیصد تک تومنی بیارین واسه پول کرایه 

من هر چی ب مامانم اینا میگفتم هی گفتن نداریم 

منم پول نبردم ولی روز اردو رفتم مدرسه نمی‌دونستم اردو  امروزه مثلا 

دیدم همه سوار ماشین شدن و منو سوار نمیکنن یه یغضی کردم و چشام اشک آلود شد خانم معلم خیلی دلش ب حالم سوخت از آبدار چی مدرسه خاست تا بره در خونمون اجازه بگیره منو ببرن اردو فک کنم با هزینه خودش منو بردن و من اون روز خیلی خوشحال شدم الان ک یادم میاد میگم چقدر ضعیف بودیم و چقدر سخت بود ...

روانپزشک میرفتم دارو مصرف میکردم، قطعش کردم ،احتمالا تا اخر امسال اقدام کنم واسه بچه بخاطر همین دوبا ...

گلم شما با این روحیه نباید داروتو سر خود قطع کنی 

چجوری با این روحیه میخوای بچه بیاری

با دکتر مشورت کن داروهایی میده که برای پیش از بارداری و‌ خود بارداری و شیر دهی مطمئن باشه و مشکلی پیش نیاد.

الان اینجوری هستی افسردگی زایمان اینا بیاد روش خیلی اوضاعت وخیم میشه .

یه زن نرمال با زندگی عادی  تو‌بارداری و زایمان که تحت فشار حسمی و هورمونی قرار میگیره افسردگی میگیره به حاهای باریک میکشه شما که هنوز نتونستی خودتو جمع و‌جور کنی ... نمیدونم والا از من میشنوی حتما برو‌دکترت رو در جریان تصمیماتت قرار بده. چون خودم افسردگی بارداری و زایمان داشتم خیلی بده.

مادرم زن به روزی نبود یادمه لباس کهنه این و اون رو می پوشیدم ما می تونستیم بهتر از این باشه زندگی مو ...

اینم تا یه بخشی درسته ، مادر تو سرنوشت دختر تاثیرش خیلی زیاده

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
فقط میتونم بگم اشکم دراومد. الهی واسه اون بچه. هی خواهر زندگی خیلی سخته‌ .خدایا خودت کمک همه کنه. کم ...

ممنون عزیزم اشک ریختن کار هر شبم هست و منم دعا میکنم ک آرزو هاتون خاطره بشن براتون .

مگه وقتی اومد خواستگاریت نمی‌دونست اوضاتون چطوره؟؟

میدونست ،فکر میکرد من قراره پیش اونم اینطور زندگی کنم 😂😂 بعضی وقتا بهش حقم میدم شاید واقعا نباید ازش چیزی بخوام ،پشیمونم از ازدواجم ،یه بخشی بخاطر خودم که روحیه بدی دارم و حال روحیم خوب نیست یه بخشی بخاطر شوهرم حس میکنم وجودم نحسه خوشحالی رو از اونم گرفته

میدونم بی احترامی نکردی .اما صحنه هایی که برام ساخت همیشه توذهنمه دردش این بود که من وضعیت مالیم خوب ...

نمی خوام درد و مشکلت رو کم و ناچیز جلوه بدم 

ولی کاش مشکلات فقط تو نداری خلاصه میشد 

من بهترین روزای زندگیم تو روزایی بود که با شوهرم پول نداشتیم😔نه الان که اوضاع خوبه....

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا ...

حالا   ابن  به  کنار   من  کسی  که  دوستش  داشتم  اومد  خواستگاریم  شرایطش   خیلی  بد شد  یهویی  من  معلولیت  دارم   بعد  یه نفر  گفت  چرا  قبول  نکردی   چون  معلولم  فکر  میکنن  کسی  نمیاد

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم