2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 228200 بازدید | 2384 پست
نمی خوام درد و مشکلت رو کم و ناچیز جلوه بدم ولی کاش مشکلات فقط تو نداری خلاصه میشد من بهترین روزای ز ...

آخ عزیزم من زندگی  ای کردم که بگم باورت نمیشه .چیا دیدیم .کیارو ازددست دادیم .بشدت روزای سختی میگذرونم 

لایک نکنید .توروخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همین الانشم هیچی لباس زمستونی ندارم۸ تا دندون خراب دارم پول ندارم درست کنم تازه واسه یکی پول اوکی ...

ببین اگه پوست انار  رو بجوشونی و باهاش مرتب دهنتو بشوری دندون دردت خوب میشه

https://eitaa.com/kodakenazanin

آخ از دست معلم های بی‌شعور...اول سال شغل پدر و میپرسیدن....من پدرم کارگر شهرداری بود میگفتم کارمند ش ...

من بابام فوت کرده بود ابتدایی بودم وقتی میپرسیدن بابات چکارست میگفتم کارگره....نمیخواستم بچه ها دلشون برام بسوزه...یکی از دخترای همسایه هم کلاسیم بود بلند داد زد خانوم دروغ میگه باباش مرده...

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

یادمه یبار کاپشنم کهنه بود خجالت میکشیدم بپوشم بعد از سرما میلرزیدم همکلاسیم گفت تو سردت نیست بدون کاپشن میای گفتم نه بابا خوبه همینطوری 

کاش یبار حس کنم اینکه همه چی رو میتونی راحت بخری بدون چالش و دغدغه چه حسی داره 🥲😅

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من همین الانشم هیچی لباس زمستونی ندارم۸ تا دندون خراب دارم پول ندارم درست کنم تازه واسه یکی پول اوکی ...

ویتامین دی رو ازمایش بده احتمالا برا اون دندونات داره خراب میشه

لایک نکنید .توروخدا 

چونکه چتر نداشتم از بارون متنفر بودم هوا که ابری میشد غم دنیا نیومد تو دلم الاناس ک بارون بیاره چجوری میخوام برم مدرسه،یبار بارون شدید میومد ینی دونه های بارون قد نخود،چتر نداشتم همون جوری راه افتادم رفتم تا مدرسه به قدری خیس شدم که حتی لباس زیرمو خیس شده بود همه گفتن چجوری اومدی چرا چتر برنداشتی گفتم نمی‌دونستم بارونه وسط راه که میومدم شروع شد بارون....

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن
من چون شاگرد اول بودم کلی کیف خوشکل داشتم ولی حق استفاده نداشتم مثل فقیرا منم خودم کیف با گونی میدوخ ...

چرا حق استفاده نداشتی؟گیفا مال کی بود 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
چرا حق استفاده نداشتی؟گیفا مال کی بود

مادرم اجازه نمیداد. مدرسه هر ثلث جایزه میدادن بهم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
آخ عزیزم من زندگی ای کردم که بگم باورت نمیشه .چیا دیدیم .کیارو ازددست دادیم .بشدت روزای سختی میگذرو ...

منم خیلی سختی کشیدم 

نداری به اون صورت نه 

ولی سختی هایی کشیدم که از تحمل خیلیا خارجه😔

از دست دادن پدرم برادرم مشکلات شخصیم با شوهرم🥺

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وای چقدر دلم با حرفتون گرفتمن کوچولو بودم ی مشکلی برامون پیش اومده بود ی مدت وضع جالبی نداشتیم تازه ...

من کلتس سوم راهنمایی بودم برای شروع مهر بک جفت کفش خریدم مادرم واسم..زمستون این کفشِ از قسمت شصت پا سوراخ شد هرچی گفتم پاره شده گفت ندارم بخرم خیلی ضایع بود خیلی.یک پنبه رو با جوهر سیاه میکردم میزاشتم اون تو که یکم کمتر دیده بشه 

سلام استارتر یک سوال دارم وضعتون میگید بد بود با این وضع بد خوبه خواستگار داشتید چون اینجا همش میشنو ...

برعکس اصلا خوشگل نیستم  اون دوره که خواستگار داشتم واسه تقریبا ۱۰ تا ۱۲ سال پیشه که کم کم اومدن و من هشت سال پیش با شوهرم ازدواج کردم 

اون وقتا اینهمه گرونی نبود و ترس از ازدواج نداشتن زیاد 

از یه طرف من دختر محجوب و متینی بودم از نظر رفتار و اخلاقی، چی میگن اصطلاحا مادرشوهر پسند  

بعدشم همه خواستگارام خوب نبودن وگرنه زودتر ازدواج میکردم، بین اینهمه ادم یکی دو تا کیس خوب بود 

اکثرا منو شرایطو قبول نمیکردن میومدن و میرفتن 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: