2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 228267 بازدید | 2386 پست

حتی یه پلاستیک فریزر نداشتیم که یه نون خالی بزاریم توش ببریم مدرسه خشک نشه  تا زنگ تفریح 

چند بار که مثلاً مامانم خرید میکرد دعوا بود رو پلاستیک خرید 

اما چند بار ک نون خالی بدون پلاستیک می‌بردیم دیدیم خشک میشد دیگه همونم نمیبردیم.

و تو  مدرسه همش ادعای اینکه گرسنمون نیست رو پیش دوستان در می آوردیم .

یادش بخیر کاش برگردم ب همون روزا خودم سختی می‌کشیدم ولی مدیون دوتا بچه نبودم اینقدر دارم عذاب میکشم ک بخاطر شرایط بد خونمون پسرم رو شش بار سوزن سوزن کردن ک ی رگ ازش بگیرن و جیغ میزد میگفت خدا خدا خدا .

فک کن ی بچه ک کمتر از دوسال داره موقع درد گفت خدا خدا 

از بس موقع ناراحتی هام از ته دل  التماس خدا کردم  و اسم خدا رو چند بار میوردمش که  گفتم شرایطم بهتر بشه این بچه هم فهمید و اسم خدا رو آورد ..این ک گفتم خیلی حرفه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دبیرستانی هم بچه محسوب میشههر چی بوده گذشته چطور دلت میاد میگی خدا بهش بچه نده

عزیزم ایشون ذاتش بده خیلی بد تا ۲۶ سالگی سعی در سوزوندن من باحرفاش داشت بعد اون قطع ارتباط کردم .وهرگز ندیدمش بنظرت چطور دلش میامد منو که ازاری نداشتم الکی با حرفاش ورفتار هاش ازار روحی بده .کاش ننوشته بودم تا توسط شما قضاوت نشم .

لایک نکنید .توروخدا 
اعتماد بنفس نداری یه همسایه داریم خونشو با تیکه موزاییک وشیشه واهن جمع کردن ساختن دستشوییشون به حدی ...

حس میکنم اونایی که خواهر دارن بهتر میتونن زندگی رو تحمل کنن واقعا دلم خواهر بزرگتر خواست

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
عزیزم ایشون ذاتش بده خیلی بد تا ۲۶ سالگی سعی در سوزوندن من باحرفاش داشت بعد اون قطع ارتباط کردم .وهر ...

من قضاوت نکردم طبق گفته خودت نظر دادم وقتی تو یه سایت عمومی کامنت میذاری باید منتظر هر واکنشی باشی 

در ضمن من بی احترامی نکردم

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حس میکنم اونایی که خواهر دارن بهتر میتونن زندگی رو تحمل کنن واقعا دلم خواهر بزرگتر خواست

گفتی خواهر برادر نداری

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عزیزم من یه بار کلاس پنجم بودم به یکی از دوستام که تو سرمای زمستون یه سویشزت نازک تنش بود گفتم وای س ...

گذشته دیگه بهش فکر نکن ، تقصیر شما نبود

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه

من بگم برات ...

با خواهرم دوسال اختلاف سنی داشتیم توی یه مدرسه بودیم بهمون کفش دادن به من از جنس بد ها به خواهرم از جنس خوبه ها

آخه نوع کفش بود خیلی اصرار کردم به منم مثل خواهرم بدم ولی گفتن سایز پات نیست اینا مال بزرگتر هاست 

یادمه همون کفشا این قدر پاره شده بودن که زمستون آب می رفت توشون 

داشتیم با اتوبوس می رفتیم عزا شهر دیگه من از خجالت پامو زیر صندلی ها می کشیدیم کسی نبینه 

به کفشای خواهرم نگاه می کردم که نو مونده 

بهش گفتم می شه کفشات بدی یکم پام کنم 

گفت باشه ولی زود بدی 

کفشامون عوض کردیم همش برای ده دقیقه ولی اون ده دقیقه خیلی لذت بخش بود ....

من قضاوت نکردم طبق گفته خودت نظر دادم وقتی تو یه سایت عمومی کامنت میذاری باید منتظر هر واکنشی باشی د ...

میدونم بی احترامی نکردی .اما صحنه هایی که برام ساخت همیشه توذهنمه دردش این بود که من وضعیت مالیم خوب نیست باید برم بمیرم اون روی زمین بمونه فقط .

لایک نکنید .توروخدا 

ای کاش اونایی ک باید تاپیکا رو بیین..

اونایی ک وفتی میگیم ندارید

صبر کنید، کار کیند

ی چیزایی به دست بیارید

بعد بچه دار بشید

میان شروغ میکنن چرت و‌پرت گفتن/.

تاپیک میزنن چرا میگید بچه دار نشید!

یا صحبت های فلسفی میکنند

ک خودشون میدونن فقط حرفه

💕

میدونی بیشتر ازچی استرس این تاپیک گرفتم اینکه بعدا یکی بیاد اینو بخونه وباهاشاذیتت کنه

مهم نیست واسم ،اینقدر تو چشمم نگاه کردن تحقیرم کردن حرف دو تا اکانت مجازی دلمو نمیشکنه

حتی یه پلاستیک فریزر نداشتیم که یه نون خالی بزاریم توش ببریم مدرسه خشک نشه تا زنگ تفریح چند بار که ...

فقط میتونم بگم اشکم دراومد. الهی واسه اون بچه. هی خواهر زندگی خیلی سخته‌ .خدایا خودت کمک همه کنه. کمک شماهم کنه

تک تک کامنت هاتونو زندگی کردم و دردو حس کردم پدر من اعتیاد داشت و داره فقط زمستونا میره ی شهر دیگه ک ...

چقدر بد کاش اصلا با این خفت دانشگاه نمیرفتی،می موندی تو محلتون میرفتی کارگری از این خانومایی که میرن نظافت میکنن،من نمیدونم منو امثال شما با این بدبختی چرا درس میخوندیم در حالیکه با این مشقت به هیجا نرسیدیم